Húsvét közeledtével ismét megpróbáltuk előcsalni a nyuszit (és a mosolyt) az iskolában. A Bócsai Boróka Általános Iskola szervezésében, a Bócsa Község Oktatásáért, Közművelődéséért Alapítvány támogatásával, és ügyes szülők, nagyszülők segítségével ismét tartalmas programnak lehettünk tanúi – olvasható az iskola közösségi oldalán.
„A délután a Tücsök Zenekar koncertjével vette kezdetét a sportcsarnokban. Akit lehetett, bevontak a táncba a jókedvű zenészek. Ezután indultak a foglalkozások: hajfonás, lufihajtogatás, arcfestés, tojásfestés, csillámtetoválás… Lehetett itt készíteni különleges, csillámos tojást és mécsestartót is, aki pedig nyerni akart valamit, csak ki kellett mennie az udvarra és már várta is a testre szabott feladat.
A könyvtárba a tűvel-cérnával alkotókat várták a nagy asztalnál a helyi Varró Klub tagjai a könyvtár vezetőjével.
A kézilabdapályán játékos sportversenyen vehettek részt a gyerekek.
 
És aki idén kezd? A leendő elsősöket Farkasné Mucsi Zsófi tanító néni húsvéti hangulatban várta az egyik teremben, hogy megoldják a kis nyuszis feladatokat. Az igazgatónő, Barcsikné Weinhardt Éva pedig a leendő elsősök szüleit és az érdeklődőket vezette körbe az iskolában és az udvaron. Hogy miért vagyunk vonzók? Mint elhangzott, családias, jó szakmai munkát végző, jó szakmai mutatókkal rendelkező intézmény a mienk. A tantestület jól képzett, kreatív és stabil. Az intézmény jól felszerelt, minden lehetőségünk megvan a jó működéshez.
 
A büfét hatodikos diákok szülei biztosították.
A szervezők ezúton is köszönik mindenki segítségét!” 
 
Az eseményről készült képek a Bócsai Boróka Általános Iskola Facebook oldalán megtekinthető:
 
 
Forrás: Bócsai Boróka Általános Iskola Facebook oldal
Kiemelt kép: Szűcsné Kaposvári Gabi
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira