Személyautóval, majd egy kamionnal is ütközött a Soltvadkerti TE birkózóinak kisbusza szerda délután az M5-ös autópályán – írja a https://birkozoszov.hu. 

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Március 27-én, szerda délután a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia keretedzéseire tartott a soltvadkerti birkózószakosztály kisbusza, amikor előzés közben előbb egy személyautóval, majd annak következtében egy kamionnal ütközött.

A balesetben a kisbusz jobb oldalán egy tizennégy esztendős birkózó ült, akinek a lába az ütközés következtében úgy beszorult, hogy csak a helyszínre kiérkező tűzoltók tudták kiszabadítani, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Mint később kiderült, a csepeli akadémiára felvételt nyert ifjú sportoló combcsonttörést szenvedett, amit csütörtökön már meg is operáltak, így várhatóan négy-öt hónap rehabilitáció után újra szőnyegre léphet már.

A sajnálatos balesetről a Magyar Birkózók Szövetsége elnöksége is tudomást szerzett, Németh Szilárd elnök maximális támogatását fejezte ki az érintettek felé, és mihamarabbi jobbulást kíván a sérülést szenvedő birkózónak, akit Bacsa Péter az MBSZ alelnöke, valamint Lőrincz Tamás a KIMBA szakmai igazgatója a napokban személyesen is meglátogat majd a kórházban.

Innen is gyógyulást kíván a sérülteknek a VIRA.HU szerkesztősége! 

Forrás: https://birkozoszov.hu 
Fotó: hiros.hu 
Szöveg: Tollár Dániel
Bejegyzés: Soltvadkert Város fb oldala 

MEGOSZTÁS
Írta: vira