A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U19-es gárda a vármegyei korosztályos bajnokság közép csoportjában szerepel. Az együttes az élcsapatok közé tartozik és 11 mérkőzés lejátszása után 28 ponttal vezeti a bajnoki tabellát.

-Hirdetés-

A kiskőrösi fiatalok március 30-án hazai környezetben léptek pályára, amikor a Kecel FC gárdáját fogadták és hatgólos győzelmet arattak.

Kiskőrösi LC-Kecel FC 6-0 (3-0)

A Kiskőrösi LC csapata

Kiskőrösi LC: Brada – Solymosi, Torgyik, Rácz (Gémesi), Kusztos, Pecznyik, Györgye, Andrási (Piller), Rohoska (Simon), Horváth G., Kolozsi.

Kecel FC: Vancsik (Kolompár) – Nagy K. (Téglás), Sendula, Vörös, Györgye (Berki), Petróczi-Kis (Pál), Németh B., Csík, Horváth G., Huszti, Molnár.

A kiskőrösi csapat ezen a napon a játék minden elemében felülmúlta ellenfelét. A hazaiak végig nagy mezőnyfölényben játszottak és a helyzetek alapján akár nagyobb arányban is nyerhettek volna. A keceliek néhány kontratámadásból jutottak el a kiskőrösi kapuig, de nem tudtak igazán nagy gólhelyzeteket kialakítani. A hazai csapatból ki kell emelni a négy gólt szerző Kusztos Erik játékát, akin kívül még a kapuba talált Andrási Marcell és Piller Bence.

Pecznyik Gábor
Pecznyik Gábor – Kiskőrösi LC játékosa:

-Az edzéslátogatottság a csapatnál sajnos nem a legjobb, kevesen veszünk részt a gyakorlásokon. A mai napon szerencsére egy kellemes ellenféllel találkoztunk és sikerült nagy gólarányú győzelmet aratnunk. Voltak hibáink, de azokból nem kaptunk gólokat. Most a keceliek többet hibáztak és ezeket kihasználva tudtunk gólokat szerezni. Úgy gondolom, hogy a második gólunk után megnyugodtunk, a szünet után pedig már csak az volt a kérdés, hogy milyen arányban nyerünk. Volt sok kimaradt helyzetünk, amin javítanunk kellene, de ehhez többet kell edzenünk, mert a nehezebb ellenfelekkel szemben már nem biztos, hogy ez belefér a játékunkba. Továbbra is az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot, de nehéz mérkőzések várnak még ránk az élcsapatnak számító kalocsaiak, soltvadkertiek, foktőiek ellen és szeretnénk majd visszavágni az eddigi egyetlen vereségünkért a kiskunhalasiaknak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS