A vármegyei I. osztályú bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC női labdarúgócsapata kiváló teljesítményt nyújt ebben a szezonban. Az együttes négycsapatos bajnokság tabellájának az élén áll 7 mérkőzésen szerzett 18 ponttal.

A lányok a Kecskeméti LC, a LUA Baja és a Bugac KSE csapataival küzdenek meg a bajnoki pontokért. A kiskőrösi együttes legutóbb március 30-án lépett pályára, amikor a LUA Baja gárdáját fogadták és 1-0-ra (1-0) nyertek: Kovács Alexandra – Soós (Kovács Leila), Opauszki, Lajos (Mlinkó), Dobák (Galambos), Kovács Liliána (Zahorszki), Kakusziné Szlovák K., Jarjabka, Csere (Terecskei).

-Hirdetés-

A két csapat tavasszal már megmérkőzött egymással, amikor a kiskőrösiek Baján tudtak nyerni szoros küzdelemben 2-1-re. Most is nehéz mérkőzésre számítottak a hazaiak, akik bő kerettel tudtak kiállni a mérkőzésre. A találkozó egyetlen találata a 2. percben született, amikor a kiskőrösiek részéről Dobák Szabina talált a kapuba és ezzel 1-0-ra nyertek. A mérkőzést a küzdelem jellemezte, mely során a kiskőrösiek voltak mezőnyfölényben. A hazai csapat egy nagyon fontos mérkőzést nyert meg, amely még sokat jelenthet a kecskemétiekkel szembeni bajnoki címért folyó csatában.

Makó Zsolt
Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-Beigazolódott, amire számítottunk, hogy a bajaiak ellen egy kemény mérkőzést játszunk majd. A korábbi találkozóink már mutatták, hogy attól függetlenül, hogy idegenben vagy hazai pályán mérkőzünk meg velük, mindig szoros és jó találkozót játszunk velük. A mérkőzés elején megszereztük a vezetést, ami után végig kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, minden labdáért meg kellett küzdenie mindkét csapatnak. Voltak gólszerzési lehetőségek mindkét oldalon, melyből most mi jöttünk ki szerencsésebben. Most vezetjük a tabellát a kecskemétiek előtt két ponttal, akik ellen a jövő héten idegenben lépünk pályára rangadón, ahol szeretnénk jó teljesítményt nyújtani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS