A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szomszédvári rangadót játszottak a 18. fordulóban. Az április 6-án lejátszott találkozó alkalmával a Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben fogadta a Kecel FC II. együttesét, melyen szoros csatában nyertek a hazaiak egy góllal.

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II. – Kecel FC II. 2-1 (1-1)

Kiskőrösi LC II.: Csermák – Somlyai, Lengyel (Füleki), Sinkó (Pásztor), Rimár P. (Gémesi), Gyurián, Markó, Breznyán (Rimár D.), Bata (Szentgyörgyi), Agócs, Lengvári (Kriskó).

Kecel FC II.: Császár – Csányi (Ficsór), Gavula, Sendula, Marton, Bányai, Vágó, Kolompár, Orcsik, Sipos (Romsics), Holczimmer (Györgye).

A keceli csapatban a vármegyei I. osztályú gárdában kiállítás miatt eltiltott játékosok közül most visszajátszott a harmadosztályú gárdában Gavula Levente és Bányai János. A mérkőzés az első félidőben kiegyenlített játékot hozott, mely során a vendégek Gavula Levente gyorsaságát próbálták kihasználni, de a keceli csatár nem kapott igazán jó labdákat. A kiskőrösiek a 14. percben a kaputól mintegy 30 méterre kaptak szabadrúgást, melyet Gyurián Gábor végzett el és a középre tartó váratlan lövést a vendégek hálóőre Császár Zsolt bevédte, így 1-0-ra vezettek a hazaiak. A 39. percben egy szép akció végén a csereként pályára lépett keceli Györgye Zalán az alapvonaltól visszapasszolt labdából egyenlített ki egy jó lövéssel (1-1). Nem sokkal később büntetőhöz jutott a keceli csapat, amikor Gavula Leventét buktatták a kiskőrösiek. A tizenegyest Gavula Levente végezte el, de lövése után a labda a kapu fölé szállt. A második félidőt jól kezdték a kiskőrösiek, hiszen a 46. percben már vezetéshez jutottak, amikor a védők mögé beívelt labdával Sinkó Dorián mehetett kapura és a helyzetet magabiztosan értékesítve szerezte meg a hazaiaknak a vezetést és egyben a 2-1-es győzelmet jelentő találatot. A második félidőben mindkét oldalon voltak még gólszerzési lehetőségek, de az eredmény már nem változott.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-Nem készültünk különösebben erre a találkozóra, de tudtuk, hogy a vendégeknél az első csapatukból visszajátszó labdarúgók miatt nem lesz könnyű nyernünk. A mai napon jól küzdöttünk és a keceliek gyors csatárait a védőink jó helyezkedéssel tudták semlegesíteni. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés végeredménye szempontjából döntő volt, hogy kimaradt a keceliek büntetője, mivel vesztett helyzetből már nagyon nehéz lett volna felállnunk. A második gólunk előtt nagyon jó labdát kaptam és a kapussal szemben állva már nem volt nehéz dolgom. A következő fordulóban a Kecel Senior FC csapatához látogatunk, majd hazai környezetben fogadjuk az izsákiakat, amely találkozók nyerhető mérkőzések és a most látottak alapján bizakodóak vagyunk.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. játékosa:

-Úgy gondolom az első félidőben jól játszottunk, de a hazaiak gólja előtt nem álltunk a labda elé és ezt kihasználva, a figyelmetlenségünk után szereztek vezetést szabadrúgásból. Sikerült egyenlítenünk egy szép akció végén, ami után nagyon sajnálom, hogy kihagytuk a büntetőt, amit Gavula Levente nagyon rosszul végzett el. Sajnos a második bekapott is elkerülhető körülmények között esett, hiszen a középkezdés után figyelmetlenek voltunk és ezt kihasználva szerezte meg győztes találatát a kiskőrösi gárda. Sajnos ilyen az egész szezonunk, mint a mai találkozó volt, hogy elkerülhető gólokat kapunk és ilyen esetekben már csak futunk az eredmény után. Két visszajátszó vármegyei I. osztályú játékossal erősödtünk, viszont ők egyedül nem tudják megnyerni a mérkőzést, ahhoz a többieknek is hozzá kellett volna tenniük a jó teljesítményüket, ami nem mindig sikerült.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS