Lassan felpörögnek az idei önkormányzati választási információk térségünk településein is.

-Hirdetés-

Így van ez Kecelen is, ahol Haszilló Ferenc polgármester, a helyi jobboldali szövetség által létrehozott Tovább Önért, Kecelért 2024 nevű Facebook oldalán nemrégiben bejelentette indulási szándékát polgármester jelöltként a választásokon, valamint megnevezte azokat a képviselő jelölteket is, akik a Fidesz-KDNP színeiben indulnak a június 9-i önkormányzati választásokon, Kecelen.

A bejelentés szerint a jelenlegi képviselő-testület tagjai közül Bányászi Gábor vállalkozó, Kovács László falugazdász, Forrai Ákos alpolgármester, nemzetközi kertészeti üzletág-vezető indulnak újra a választáson. Ők bejutás esetén továbbra is képviselnék a kecelieket az új testületben, új jobboldali jelöltekként pedig Fejes Zalán családi gazdálkodó, Ferró Csaba hegybíró, László Erika virágbolt-tulajdonos vállalkozó, Paplanos László őstermelő, vadászmester, valamint Radva Zoltán városgazdálkodási csoportvezető, lelkipásztor méreti meg magát új jobboldali jelöltként Kecelen.

A legutóbbi, 2019. október 13-i önkormányzati választáson negyedszer is újraválasztották Haszilló Ferencet a polgármesteri székben, azonban első alkalommal fordult elő, hogy a képviselő-testületben is többsége volt a jobboldali képviselőknek, így Haszilló Ferenc a korábban jellemző politikai csatározások nélkül, eredményesen folytathatta a munkát a városvezetésben az elmúlt évek során.

Kapcsolódó cikk
Átvették megbízóleveleiket az új keceli önkormányzat tagjai
Átvették megbízóleveleiket az új keceli önkormányzat tagjai
A keceli képviselő-testület alakuló értekezletén a Helyi Választási Bizottság vezetője, Béla Mihályné ismertette az október 13-án lezajlott önkormányzati választás helyi...

Haszilló Ferenccel, mint regnáló polgármesterrel egy interjút készítettünk, amelyben összefoglalja az elmúlt 5 év feladatait, eredményeit.
Az elkészült interjút rövidesen közzétesszük.


A vira.hu folyamatosan nyomon követi az idei EP és önkormányzati választások történéseit a Kiskőrösi Járás településein, ezért amennyiben foglalkoztatja a téma, tájékozódna az önkormányzati választás aktuális információiról, kattintson a híreknél található önkormányzati választás 2024 feliratú linkre!

MEGOSZTÁS
Írta: vira