2024. április 6-án szombaton második alkalommal rendeztek lovas bált Soltszentimrén. Tavaly az első esemény sikere után idén újra megrendezték a lovasok bálját. Az eseményre megint nagy volt az érdeklődés, hiszen több mint 200 fő vett részt a bálon.

-Hirdetés-

Nemcsak Soltszentimréről, hanem a környező településekről, de még messzebbről is érkeztek vendégek, akiket 18 órától vártak a Közösségi Házba. 19 óra után előbb egy köszöntő beszédet mondott az egyik fő szervező: Szamek Csabáné, majd ezt követően szolgálták fel a finom birkapörköltet, melyet Korom Róbert, Kovács Imre és Baracskai János készítettek el.

A pörkölt után süteményeket is felszolgáltak, melyekért köszöntet mondtak: Andó Tibornénak, Baracskai Jánosnénak, Varga Henriettának, Koromné Anikónak, Ficsor Andreának és Szamek Zsanettnek.

A szervezésben: Andó Tamás, Szamek Csaba, Szamek Csabáné, Baracskai János, Baracskainé Andó Anita és Andó Anna vállaltak fő szerepet.

Az est jó hangulatáról: Kiss Máté és Gmoser István gondoskodtak.

Ezen a bálon is volt éjfélkor tombolasorsolás, mely fődíja idén is egy wellness hétvége volt. Az esemény bevételét a szervezők az októberi szüreti felvonulás még színvonalasabb megszervezésére kívánják fordítani.

A szervezők szeretnék megköszönni mindenkinek a segítségét, aki valamilyen formában is hozzájárult az II. Soltszentimrei Lovas bál sikeres megrendezéséhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (88 db kép)
MEGOSZTÁS