A Kiskőrös-Erdőtelekért Alapítvány április 13-án szemétszedést szervezett annak érdekében, hogy tisztább és szebb környezetben élhessenek a körzet lakói.

-Hirdetés-

„Minden évben többször szervezünk szemétgyűjtést. Fontos számunkra a környezet védelme, továbbá az is, hogy ezt a gyermekeink is lássák. Mindeközben pedig jókat tudunk beszélgetni, minőségi időt tudunk együtt tölteni” – mesélte Dulai-Fenyős Lilla, a Kiskőrös-Erdőtelekért Alapítvány kuratóriumi tagja.

A program a Gmoser tanyán vette kezdetét, ahol az alapítvány tagjai, valamint Gmoser István, a körzet önkormányzati képviselője várta az önkéntes családokat, hogy együtt járják be és tisztítsák meg Erdőtelket.

A szemétszedők a bicikli út mentén haladtak végig, illetve több kis utcába is benéztek a lakosság kérésére.

A Kiskőrös-Erdőtelekért Alapítvány az év során számos olyan eseményt szervez, mely összekovácsolja a lakosságot úgy, hogy közben szolgálja a köz javát is. Terveik szerint idén nyáron is megrendezik majd BorZsongás elnevezésű programjukat, míg a gyermekeknek újra Mazsola party-t tartanak majd.

Az április 13-i szemétszedéshez számos család nyújtott segítő kezet iskolás és óvodás gyermekekkel együttesen, így a nap folyamán hatékonyan tudott haladni a csapat. Erdőtelek nagy részét megtakarították az eldobált hulladékoktól.

Kiemelt kép, bejegyzés: Kiskőrös-Erdőtelekért Alapítvány

MEGOSZTÁS
Írta: vira