Tenni, menni, csinálni!

A méltán nagy hírnévre szert tett soltszentimrei származású Balog Martin séf 2024-es éve tartalmasan indult:
IKA Culinary Olympics Stuttgart – Bronz érem, Diploma
-Magyarország Étele elődöntő – második helyezés
-Pelikán Kupa Szolnok – Arany érem, Pelikán kupa – ezen a versenyen a tanulóim is aranyéremmel gazdagodtak.
Magyarország étele döntő – Arany minősítés, Ezüst érem (2. helyezett) – Pottondi Nándorral
Szamos Mátyás – Tányérdesszert verseny – Ezüst minősítés – Janosics Bence szakács tanulóval
,,Az utóbbi két megmérettetés április utolsó hétvégéjén került megrendezésre. Nem titok, nem sikerült megvédeni a címet, de így is büszke vagyok a dobogós helyezésünkre, illetve a tányérdesszert versenyen elért ezüst minősítésünkre. Mint mindig, most is számtalan tanulságot vontam le és még több motivációval gazdagodtam.
Megfogadtam, hogy most egy kis időre pihentetem a versenyzést és a nagyobb elfoglaltsággal járó eseményeket, hiszen hamarosan életem egyik legnagyobb kihívása következik, az apaság.
Kitti és Martin

Szeretném kiemelni menyasszonyom és születendő gyermekem édesanyját Kittit ,mert mindig minden pillanatban ott volt, biztatott, támogatott és sokat, de nagyon nagyon sokat nélkülözött, hisz ennyi program rengeteg éjszakába, sokszor másnap reggelbe nyúló nap volt! Köszönöm, Szeretlek!

-Hirdetés-

 

Hálával tartozom kollégáimnak, szponzoraimnak köszönöm, hogy bizalmat szavaztatok nekem és támogatjátok a pályafutásom, nélkületek nem tarthatnék itt” – számolt be Balog Martin, a fülöpszállási Kígyósi Csárda Étterem és Panzió konyhafőnök séfje közösségi oldalán.
 
Balog Martin Pottondi Nándorral verseny közben
A Magyarország étele 2024. szakácsverseny döntőjének zsűrije: Varga Károly zsűrielnök, Borda Attila, Mile József, Németh László, Németh Tamás, Oláh Zoltán és Rédai Attila.
Magyarország étele 2024. verseny eredményhirdetése
A Magyarország étele 2024. Szamos Mátyás Tányérdesszert verseny zsűrije: Erdős Hanna zsűrielnök, Kiss Zoltán, Kutyifa Gábor, Magyar Szabolcs, Mihályi László, Paskó Csaba, Tóth Lajos.
 
2024. Szamos Mátyás Tányérdesszert eredményhirdetése

Fényképeket a rendezvényről Magyarország étele Facebook oldalon találnak. 

 
 
Gratulálunk az elért sikerekhez, további eredményes munkát és örömteli napokat kívánunk neki a születendő gyermeke és családja körében!
 
Forrás, képek: Balog Martin Facebook oldal
MEGOSZTÁS
Írta: vira