-Hirdetés-

Május 1-jén újra megtelt a solti focipálya. Tizenkét csapat részvételével immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Weisz Árpád Emléktorna. A labdarúgó torna, mely kiegészült egyéb majálisi programokkal, a Petőfitelep Jövője Egyesület, a Solti FC, valamint Solt Város Önkormányzata jóvoltából valósulhatott meg.

Németh István polgármester köszöntőjét követően a résztvevők elhelyezték az emlékezés koszorúit Weisz Árpád emléktáblájánál.

A fiatal lelkes labdarúgó csapatok három csoportban és három pályán mérkőztek meg a legjobb helyezésekért. Izgalomból és látnivalóból bőven akadt.

A tornán a következő eredmények születtek:

I. helyezett: Paks I.
II. helyezett: Kerekegyháza
III. helyezett: BMC

Gólkirály: Kertész Ákos (Paks I.)
Legjobb játékos: Bobák Róbert (BMC)
Legjobb kapus: Kontits Zoltán (Paks I.)

A díjátadón az MTV sportriportere, Bobák Róbert valamint az FTC korábbi játékosa, Török Attila is részt vett.

Az eseményre kilátogató érdeklődők közül kicsik és nagyok egyaránt találtak kedvükre való programokat. A reggeli órákat a Solti ifjúsági Fúvószenekar és a Solti Mazsorettes Egyesület (Gyöngyöcske, Szivárvány csoport) felvonulása tette színessé.

A Solti Bikák a közönség bevonásával kötélhúzó versenyt tartottak. A legkisebbek boldogan vették birtokba az ugrálóvárat, a kézműves pavilonban kipróbálhatták kézügyességüket. Arcfestés, csillámtetkó és hajfonás színesítette programunkat, a nagyobbakat pedig íjászat várta.

Szöveg, képek: Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira