Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola Kiskőrösi SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola Izsáki Telephelye méltó ünnepléssel köszöntötte az édesanyákat május 8-án, egy felemelő hangversennyel. Az iskola aulájában zajlott a megrendezett esemény, melyre szép számban gyűltek össze az édesanyák és nagymamák.

-Hirdetés-


A hangverseny során számos kiváló műsorszámot láthattak és hallhattak a résztvevők, melyekben a zene minden formája megszólalt.

A zongorától kezdve a furulyán át egészen a hegedűig és a trombitáig, sőt még a citeráig is, minden hangszert felvonultattak az előadók.

Az est egyik különlegessége volt, hogy a kisebbek és a nagyobbak egyaránt összefogtak: kisgyerekek nagy csoportja furulya együttessé alakulva játszotta el Kodály Zoltán ABCD című dalocskáját, míg a nagyobbak egy rendhagyó kamaracsoportjában furulyák, trombiták és kürt szólalt meg egyszerre.

Kicsik csoportja Nagy-Kanász Szabolcs irányításával
Nagyok kamara zenekara – Nagy-Kanász Szabolcs irányításával
Citera csoport

De játszottak együtt testvérek, rokonok és barátok is.

Az intézmény vezetője, Markóné Csányi Gabriella is tiszteletét tette a rendezvényen.

Az esemény szervezésében kiemelkedő szerepet vállalt Nagy-Kanász Szabolcs, az izsáki telephely vezetője, valamint kollégái, akik összefogásukkal és elkötelezettségükkel tették felejthetetlenné az édesanyáknak szóló ünnepséget. A műsort pedig Szűcsné Sátorhegyi Erzsébet vezette le. 

MEGOSZTÁS