Május 11-én a zsúfolásig megtelt Izsáki Művelődési Házban egy igazán vidám és színes jótékonysági est zajlott, ahol a helyi általános iskola diákjai töltötték meg élettel a termet.

-Hirdetés-

Az eseményen az iskola 1-7. osztályos diákjai léptek fel, akik színvonalas egyéni és csoportos előadásokat mutattak be. A két műsorvezető, Kecskeméti Anna és Feró Lujza, szintén az iskola 8. osztályos diákjai voltak, akik nagyon ügyesen végigvezényelték az egész műsort.

Sárfehér Néptánc Együttes Szőlőmag csoportja – 4.b. és c. osztály

Körülbelül 150 diák lépett színpadra a kétfelvonásos rendezvény alatt, akik mesékkel, versekkel, táncos és énekes produkciókkal szórakoztatták a közönséget, néhol német vagy angol nyelven. A drámás diákok, pedig nagyon színvonalas, vicces jeleneteket mutattak be a nézőknek.

Alsós drámaszakkör – Jelenetek egy iskola életéből

Idén az est újdonsága, hogy az idegennyelvi munkaközösség szerette volna megmutatni a szülőknek, hogy milyen műhelymunka folyik az iskolában és mit tudnak a gyerekek. Így a főszerep a nyelvi produkcióké volt.

5/1-es angol csoport vicceket ad elő angolul

Németül és angolul, a kezdőktől a haladókig, mindenki kapott lehetőséget a fellépésre, amiért a felkészítő pedagógusok nagyon büszkék voltak. Hiszen nagy bátorságot igényel a színpadra lépni és ennyi ember előtt szerepelni, de mindezt idegen nyelven tenni még inkább elismerést kíván.

2.-3.-4. osztályos németesei

Az est főszervezője, Dr. Reznerné Viczián Erzsébet elmondta, hogy az Együtt a Nebulókért Ki Mit Tud est már hagyományos eseménynek számít a városban. “A produkciók nagy része az év során készült előadásokból kerültek bele, de természetesen több olyan előadás is szerepelt, ami kifejezetten erre az estre tanultak meg a gyerekek.

1.b. osztály – Tavasztündér zenés szösszenet

Itt van lehetőség megmutatni a városnak, azokat a gyerekeket, akik különböző tehetséggondozó versenyeken, vagy tantárgyi versenyeken eredményesek, és járási, tankerületi szintre jutnak el és ott helyezést érnek el.  Mint pl. a kis Bihari Sanyika, aki meséjével megnyerte a tankerületi mesemondó versenyt, de ugyanígy megemlíthetnénk a népdalénekes kislányokat, ahol szintén tankerületi első és harmadik helyet nyertünk az idén.”-mondta Dr. Reznerné Viczián Erzsébet.

Bihari Sándor – tankerületi versmondó I. helyezettje

A rendezvény nemcsak a pedagógusok és a gyerek érdeme, hanem a Szülői Munkaközösségé is, akik a bevételből az iskola könyvtárát támogatják majd.

A program végén pedig az iskola igazgatónője Kapás Zoltánné köszönte meg mindenkinek az áldozatos munkáját.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (97 db kép)
MEGOSZTÁS