Május 10-én ünnepelte 25. születésnapját az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, azaz ezen a napon jegyezték be alapítványnak. Ezt a negyed évszázados születésnapot egy vállalással szeretné megünnepelni McGranaghan-Takács Katalin, az alapítvány kurátora.

-Hirdetés-

Mint azt közösségi oldalán írta május 10-én: „A mai naptól 1 hónapon keresztül minden nap lefutok 2,5 km-t, aminek a kilométereit „eladásra” kínálom. Vagyis 250.000 Ft-ot szeretnék ebben az egy hónapban összegyűjteni, melyből a Gyermekgyógyászati Klinika Hematológiai Osztálya nővérszobájának berendezését szeretnénk korszerűsíteni.
Akár egy kávé árával állj te is az ügyem mellé és támogassuk együtt a Hematológiai Osztályt!”

Alapítványuk 1999-ben azzal a céllal alakult, hogy segítse a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását. Minden szolgáltatásuk térítésmentes a daganatos és leukémiás betegségben szenvedő gyermekeknek és családjaiknak. 25 éves munkájuk során nagy erőt és hitet adott a meggyógyult gyermekek mosolya, és hitet ad az összefogás, amit megtapasztalnak nap mint nap, törekvéseiket támogató embertársaik révén.

A támogatói oldal az alábbi linken érhető el: https://dgy.hu/esemenyek/dgy-25-km/

 

Az alapítvány az adó 1%-ra is jogosult, melyről legkésőbb 2024. május 21-ig lehet rendelkezni.
Adószámuk: 18356076-1-03

A kiemelt képen édesanyjával, Takácsné Stalter Judittal szerepel az idei UltraBalatonon (Fotó: Stalter Judit fb oldal

MEGOSZTÁS
Írta: vira