Május 18-án délután a megalakulóban lévő Tázlári Nőklub és a Tázlári Fiatalokért Egyesület közösen gyereknapot szervezett a településen.
A tavaszi napsütéses idő sok látogatót vonzott, nemcsak a helyieket, hanem a környékbelieket is.

-Hirdetés-

A rendezvényt Müllerné Gregus Edina nyitotta meg. Beszédében kiemelte a gyerekek fontosságát és szerepét az életünkben, hangsúlyozva, hogy a gyermeknap a gyermeki játékosságot, kíváncsiságot és szeretetet ünnepli.

„Kedves Gyermekek, ti vagytok a jövőnk, és minden napotokat különlegessé teszitek azzal, ahogyan mosolyogtok, tanultok és felfedezitek a világot” – mondta Müllerné Gregus Edina.

A megnyitó után azonnal elkezdődtek az ügyességi játékok, amelyek minden korosztály számára szórakozást nyújtottak. A játékokat a Tázlári Fiatalokért Egyesület önkéntesei koordinálták, biztosítva a zökkenőmentes lebonyolítást.

Tóth Csaba a TFE elnöke

Egész délután önkéntesek frissen sült palacsintával kínálták a résztvevőket. A gyerekek az ügyességi játékok során szerzett pontjaikért jutalomként zsákbamacska ajándékokat húzhattak, amelyek értékes kis meglepetéseket rejtettek.

A program része volt még arcfestés, ugrálóvár, csillámtetoválás készítés és focizási lehetőség, amelyek mind nagy sikert arattak a gyerekek körében. A rendezvény csúcspontja a sárkányrepülős cukorszórás volt, ami hatalmas sikert aratott.

A gyereknap másik fénypontja Pintér Béla koncertje volt, amely szintén nagy sikert aratott a közönség körében. A művész előadása vidám hangulatot teremtett és még inkább emlékezetessé tette a napot.

Pintér Béla koncert

Müllerné Gregus Edina a Nőklub bemutatásában hangsúlyozta, hogy a klub célja a helyi nők, különösen az édesanyák támogatása és fejlődésének segítése.

„Egy olyan csoportot szeretnénk létrehozni, amely összehozza a helyi nőket-édesanyákat, és lehetőséget teremt a közös cselekvésre, fejlődésre.”

A klub programjai között szerepelnek közös kirándulások, családi délutánok, szakmai előadások és a hátrányos helyzetű családok támogatása.

A Tázlári Nőklub vezetője, Müllerné Gregus Edina és a Tázlári Fiatalokért Egyesület elnöke, Tóth Csaba köszönetüket fejezik ki mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény sikeréhez, és remélik, hogy a jövőben is hasonlóan sikeres programokat tudnak szervezni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS