II. Tázlári Falukerülő Gyalogtúra a Tázlári Fiatalokért Egyesület szervezésében

Pünkösdhétfőn került megrendezésre a II. Tázlári Falukerülő Gyalogtúra, ahol több mint 150 lelkes résztvevő sétált közösen, szervezetten a tázlári határban.
Az esemény nagy sikert aratott, és közösségformáló ereje megmutatkozott a szép tavaszi napon.

A túrázók reggel 8 órakor gyülekeztek a tázlári sportpályán, ahol az indulásra 8:30-kor került sor. A 12,5 km hosszú útvonalon a résztvevők élvezhették a természet szépségeit és egymás társaságát. Az időjárás is kegyes volt, a túrázók szép, tavaszi napsütésben gyalogolhattak.

-Hirdetés-

A visszaérkezés után, 12:00-13:00 között közös ebéd várta a fáradt, de elégedett résztvevőket. A finom gulyáslevesről Erdődi György gondoskodott, aki birkagulyást készített a nagyérdeműnek. Az ebéd során becsületkassza került kihelyezésre, és az összegyűlt adományok teljes egészében a tázlári bölcsőde támogatására fordítódnak.

A rendezvény ingyenes volt, azonban az előzetes regisztráció szükségesnek bizonyult az ebéd mennyiségének pontos számítása miatt. Az esemény nemcsak a közösség összekovácsolásában játszott fontos szerepet, hanem a jótékony cél támogatásában is.

„Köszönjük mindenkinek a részvételt és a támogatást!
Reméljük, hogy a következő évben is ilyen lelkes és nagyszámú résztvevővel találkozhatunk!
Külön köszönet illeti a Csikós családot és minden segítőt, akik hozzájárultak a szervezéshez, támogatáshoz, és a lebonyolításhoz.” – fejezi köszönetét ezúton is Tóth Csaba szervező.

Tóth Csaba szervező, a képen középen
Az idei gyalogtúra jótékony célt is szolgált, a befolyt összeg a Tázlári Mini Bölcsődét fogja gyarapítani.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS