A Kiskőrösi LC U14-es utánpótlás labdarúgó csapata a vármegyei korosztályos bajnokság közép csoportjában szerepel. A fiatalok a bajnokságban végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottak és veretlenül végeztek a tabella élén.

Az együttes a 9 csapatos bajnokságban már az utolsó forduló előtt bebiztosította az első helyét, így a záró játéknapon már bajnokként léphettek pályára.

-Hirdetés-

A kiskőrösi együttes az utolsó mérkőzésén május 21-én hazai környezetben fogadta a Kiskunmajsa FC gárdáját, akik ellen 11-1-re (6-1) nyertek: Takáts – Tóth B., Agócs, Bobek, Judák, Pogány, Nehéz, Jáger, Radolfi T.. Csere: Bodonyi-Kovács, Radolfi I., Gémesi, Varga B.

Bajnoki rangadónak indult a mérkőzés, hiszen a kiskunmajsaiak a második helyen álltak és a küzdelemsorozat egyik élcsapatának számítanak. A hazai fiatalok már az első percektől kezdődően nagyon felszabadultan és jól játszottak, a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket. Ki kell emelni, hogy a kiskőrösiek több olyan gólt is szereztek, amelyek igen látványos akciók vagy szép egyéni megoldások végén születtek. Ezen a mérkőzésen a hazai fiatalok a teljesítményükkel alátámasztották, hogy nem véletlenül ünnepelhettek bajnoki címet.

A kiskőrösi gólszerzők: Tóth Bálint – 1, Agócs Lóránt – 1, Judák Zsombor – 4, Nehéz Attila – 1, Jáger Szabolcs – 1, Radolfi Tomislav – 2, Gémesi Leonárd Gábor – 1.

A kiskőrösi együttes úgy végzett a tabella élén, hogy a lejátszott 16 mérkőzésén 14 alkalommal nyert, 2 döntetlenje volt és egyetlen alkalommal sem szenvedtek vereséget. A csapat a 163-9-es gólarányával is minden mutatóban magasan a mezőny előtt végzett 44 pontot szerezve.

A házi góllövőlista: Nehéz Attila – 34 gól, Judák Zsombor – 28, Tóth Bálint – 23, Radolfi Tomislav – 18, Bobek Bálint – 11, Polereczki Patrik – 11, Pogány Milán – 10, Gémesi Leonárd Gábor – 6, Agócs Lóránt – 5, Jáger Szabolcs – 4, Takáts Máté – 4, Kothencz Olivér – 3, Varga Bálint – 2, Fekete Kristóf – 1.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS