A Kiskőrösi LC U15-ös lány labdarúgó csapata a vármegyei korosztályos utánpótlás bajnokságban szerepel. Az együttes a 10 csapatos bajnokságban jó teljesítményt nyújt és még harcban van a dobogós helyekért.

A kiskőrösi lányok legutóbb május 23-án léptek pályára, amikor a Kerekegyháza SE gárdáját fogadták hazai környezetben és 10-2-re (6-1) nyertek: Kupsza – Csernik, Takács A., Jaksa, Galambos, Vlcskó, Szabó N. Csere: Jónás, Pogány-Szlama, Takács T., Lajkó.

-Hirdetés-

A hazai lányok az előző napon Békésszentandráson 7-0 arányú vereséget szenvedtek, így ezen a találkozón szerették volna a rossz eredményt kijavítani. A kiskőrösi együttes már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést és a szünet után már csak az volt a kérdés, hogy milyen arányban nyernek. A hazai lányok jól játszottak, több szép gólt is szereztek és ilyen nagy arányban is megérdemelten győztek. Ezzel az eredménnyel a kiskőrösi csapat a harmadik helyen áll a tabellán 27 ponttal és amennyiben a hátralévő 4 mérkőzésüket megnyerik, akkor még az ezüstérmet is megszerezhetik.

A kiskőrösi gólszerzők: Csernik Zoé – 4, Galambos Anna – 5, Szabó Nóra – 1.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-Mostanában sajnos különböző okoknál fogva nem tudtunk sokat edzeni és ez látszik is a csapaton. Tegnap bajnoki mérkőzést játszottunk és belefutottunk egy hétgólos vereségbe, ami után nehéz volt a lányokat lelkiekben összekapni. Tudtuk, hogy a mai ellenfelünk a sereghajtók közé tartozik, a kerekegyháziaknak tavasszal még nem volt győztes mérkőzésük és az előjeleket látva kicsit féltem attól, hogy ez a rossz sorozatuk nehogy ellenünk szakadjon meg. Úgy láttam, hogy a lányok a tegnap történteket átértékelték, nagyon összekapták magukat a mai találkozóra és a csapatjáték mellett voltak jó egyéni teljesítmények is. A hátralévő négy mérkőzésünkből a bugaci, idegenbeli mérkőzésünk tűnik a legnehezebbnek, de egyik mérkőzésünket sem vehetjük félvállról, ha szeretnénk a dobogón végezni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS