Május utolsó szombatján benépesült a csengődi sportcsarnok és környéke, ahol gyermekeknek szóló programokkal és sokféle sportolási lehetőséggel várták az érdeklődőket.

Két csoportos órán vehettek részt az érdeklődők: a Bíró Mariann által tartott zumba és Ferenczy Évi gerinctréningje is lelkes mozdulni vágyókat vonzott a sportcsarnokba. Itt kapott helyet a pingpongasztal, amely mellett folyamatosan zajlott a küzdelem, miként a darts-tábláknál és a sakktábla fölött is csendes ütközetek folytak a nap során.

-Hirdetés-

Az íjászat és a lövészet (kiemelt képen) kipróbálása mellett igen népszerű volt az új programelemként megjelent buborékfoci és a subfootball is, és persze a foci és a röplabda is sokakat a pályákra vonzott.

Minden korosztály körében népszerű volt a subfootball

A csengődi rögbicsapathoz Kecskeméti Zsuzsa tanárnő, edző invitálására vendégjátékosok is érkezetek Budapestről, Érdről és Százhalombattáról Bányai Attila és Oswald Gábor vezetésével.

A sportolóknak – még ha hobbiszinten is űzik kedvelt sportágukat – érdemes figyelniük az étkezésükre. Ehhez szolgált jó tanácsokkal Szlávik-Kupán Emese sportspecifikus dietetikus.

A gyerekeket Kis Gyöngyi gyermekkoncertjével, légvárakkal, arcfestéssel, és minden résztvevőt finom falatokkal vártak.

Izgalmas küzdelmek zajlottak a rögbicsapatok között

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai, valamint a kiskőrösi önkéntes tűzoltók jóvoltából a rendőrségi és a tűzoltóautóval is ismerkedhettek a gyerekek. Csengőd Község Önkormányzata és helybéli sportkedvelők által szervezett rendezvényt idén is támogatta a Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda, a Magyar Vöröskereszt Csengődi Szervezete és az R-Water Kft.

A rendőrségi és a tűzoltóautóval is ismerkedhettek a gyerekek

– Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Biber Józsefnek, Bíró Mariann-nak, ifj. Gurbai Lászlónak, Ferenczy Évának, Kecskeméti Zsuzsának, Makó Istvánnak, Suba Lászlónak, Szabó Györgynek és feleségének, Andreának és Tamás Istvánnak, Baltás Adrienn rendőr zászlósnak, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársának, Podobni István parancsnoknak és bajtársainak: a kiskőrösi önkéntes tűzoltóknak, valamint az önkormányzat dolgozóinak – zárta szavait Pivarcsi Csaba polgármester.

Látványos és mókás sport a buborékfoci, sokan kipróbálták

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (189 db kép)
MEGOSZTÁS