A Kiskőrösi KSK utánpótlás csapatai közül az U18-as gárda az országos korosztályos bajnokságok közül az FU18 III. osztályának D csoportjában szerepelt. Az együttes az alapszakaszban elért jó eredményeknek köszönhetően a legjobb négy között a felsőházi rájátszásban az érmes helyekért küzdhetett.

A felsőházi rájátszásban oda-visszavágós rendszerben szerepeltek a kalocsaiak, a dunaújvárosiak és a nagykanizsaiak ellen. A kiskőrösi fiatalok a bajnokság utolsó fordulójában május 26-án a nagykanizsai Tungsram SE csapatát fogadták hazai környezetben, akik ellen 33-22-re (15-15) nyertek: Kovács I. – Fábián 2, Dicsa 8, Megyeri Á. 4, Harangozó 7, Döme 4, Grausza 2. Csere: Fülöp (k), Szabó A. (k), Vári, Bodonyi-Kovács 1, Czeglédi 1, Gombár 3, Volák 1.

-Hirdetés-

Az első félidőben még szoros volt a mérkőzés, melynek már nem volt tétje a kiskőrösiek számára, hiszen egy fordulóval korábban a Dunaújvárosban elért döntetlennel bebiztosították a bajnoki címüket. A második félidőben a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket a hazai fiatalok. A kiskőrösiek lerohanásból és felállt fal ellen is eredményesek voltak, helyenként látványos gólokat szerezve. Ez a találkozó a végére bajnokavató gálamérkőzés lett és a látottak alapján a 11 gólos kiskőrösi győzelem is megérdemelt volt.

Megyeri Máté, Harangozó Péter, Patai Denisz (b-j)

A találkozó után az ünnepélyes eredményhirdetés alkalmával a Kiskőrösi KSK részéről Harangozó Péter csapatvezető búcsúztatta el az utánpótlás csapatokból kiöregedő Patai Deniszt és Megyeri Mátét.

Az U18-as bajnokságot megnyert csapat tagjainak az aranyérmet Domonyi László polgármester és Ferenczi Anita, a klub tiszteletbeli elnöke adta át.

Különdíjat vehetett át Harangozó Andor, aki a bajnokság alapszakaszának gólkirálya lett 154 találattal és Dicsa Márk, aki a felsőházi rájátszásban bizonyult a mezőny legeredményesebb játékosának 60 góljával.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (70 db kép)
MEGOSZTÁS