A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Csengődi Tagintézményében immár negyedik tanéve, hogy a testnevelésórák keretében a táncművészet alapjait sajátíthatják el a gyerekek a Spirit Alapfokú Művészeti Iskola által, Geiger Vivien táncpedagógus koordinálásával.
Geiger Viviennek is megköszönték a nagyszerű munkáját

A péntek esti táncgálán zsúfolásig megtelt a csengődi művelődési ház nagyterme. A közönség soraiban a szülők, nagyszülők és érdeklődők mellett az iskola vezetősége, pedagógusai és munkatársai is helyet foglaltak, illetve megtisztelte a rendezvényt jelenlétével Pivarcsi Csaba polgármester, Gszelmann Aliz jegyzőasszony és Zsom Olivér a Spirit Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója is.

-Hirdetés-

A Spirit Alapfokú Művészeti Iskola csengődi tanulói immár hagyományosan, minden tanév végén látványos gálával mutatják be az év folyamán megszerzett új ismereteiket és képességeiket. Az idei évben az elsőtől a hatodik évfolyamig minden osztály táncos bemutatóval készült, hogy megmutassák tehetségüket és a tanév során elsajátított koreográfiákat. Minden osztály 2-2 táncműsorral lépett elő, melyek témái a ’70-es, 80-as és a 90-es évek slágerei, ikonikus zenéi voltak.

1.osztályosok -Nem csak a húszéveseké a világ!

A diákok nagy lelkesedéssel adták elő a közönségnek az újonnan tanult lépéseiket. Vegyítették a disco- és vidám gyermektánc-koreográfiák sajátosságait a társastáncok bonyolult figuráival.

Majd a táncgála zárásaként, minden osztály közösen táncolt a Kétszázhúsz felett című zenére, amely fantasztikus hangulatot teremtett.

Közös produkció

Zsom Olivér, a Spirit Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója a közös táncot követően köszönetet mondott minden gyermeknek a közös munkáért, és mindenkinek, aki bármely módon segítségével hozzájárult a gyerekek fejlődéséhez és az est létrejöttéhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (88 db kép)
MEGOSZTÁS