2024. június 1-jén rendezték Tabdin a szokásos falunapot, melyet minden évben június elején tartanak. A helyszín ezúttal is a sportpálya és a mellette lévő füves terület volt. Egész nap szórakoztató programokkal készültek a szervezők, volt:  főzőverseny, kerékpártúra, egészségsátor, off road a falu körül és változatos,  minden korosztályt kielégítő színpadi programok.

-Hirdetés-

A délelőtti kisebb eső sem tántorította el a kerékpártúra résztvevőit, akik Tabdiról tekertek át Kiskőrösre és vissza. Idén is Kothencz-Szlama Edina szervezte a túrát. Közben már a bográcsokban is elkezdtek rotyogni a zúzapörköltek, melynek eredményhirdetése délután volt, ahol a következő eredmény született:
1.hely: Dr. Szabó Ferenc
2.hely: Földházi Ferenc és Rákóczi Sándor
3.hely: Krizsán Sándor.
A zsűri elnöke Balog Martin volt, aki egy különdíjat is odaítélt Varga Péternek.

Szeretlek Tabdi feliratú pólókat is lehetett vásárolni

Ezt követően Fábián Sándor, Tabdi település polgármestere köszöntötte a falu lakosságát és a megjelent vendégeket. Köszöntőjében kitért a beruházásokra, amiket az elmúlt egy évben valósítottak meg, illetve kiemelte azt a példás összefogást, ami idén is a sikeres falunap fő mozgatórúgója volt.

Fábián Sándor polgármester köszöntő beszédet mondott

A polgármesteri köszöntőt követően előbb a Tabdi Napközi Otthonos Óvoda és Mini Bölcsőde gyermekei léptek a színpadra, majd a tabdi általános iskola diákjai is előadtak egy zenés táncos műsort.

Az óvodás gyermekek is felléptek

15 órakor a Tabdi Óvodás Tűzoltó gyermekek tartottak egy rögtönzött bemutatót.

Tabdi óvodás tűzoltó gyermekek

16 órakor a G-Flow Tánciskola csoportjai léptek fel, majd őket követte a Hatetudnád Tánctanoda és a Gyantár zenekar közös produkciója.

A tabdi általános iskola diákjainak műsora

Este 18 órakor Simon Boglárka és Jenei Gábor, a Madách Színház művészei adtak elő népszerű magyar nóta és operett műveket.

Simon Boglárka és Jenei Gábor

20 órakor a Korál Tribute Band lépett fel a színpadon. A több mint egy órás koncerten a legendás Korál együttes és Balázs Fecó számai hangzottak el.

Korál Tribute Band

A napot tűzijáték és hajnalig tartó buli zárta a Naposabb Oldal party zenekarral.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (181 db kép)
MEGOSZTÁS