A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül az U17-es gárda az országos korosztályos bajnokság LU17 III. osztályának G csoportjában szerepelt. Az együttes kiváló teljesítményt nyújtott végig a bajnokságban, hiszen minden mérkőzését megnyerve százszázalékos teljesítménnyel végzett a tabella élén.

-Hirdetés-

A bajnokcsapat számára az éremátadó ünnepség június 5-én volt a kiskőrösi sportcsarnokban. Az eseményen jelen volt a Bács-Kiskun Vármegyei Kézilabda Szövetség részéről Czenczik István és Horváth Viktor, a Kiskőrösi NKSZSE képviseletében Markó-Czérna Bianka és Czérna János, valamint Domonyi László, Kiskőrös város polgármestere.

A Kiskőrösi NKSZSE a kilenc csapatos Bács-Kiskun Vármegyei gárdákat felvonultató küzdelemsorozatban olyan gárdák ellen lépett pályára, mint a kalocsai Gézengúz UKC, Tiszakécskei VSE, Bácsalmási PVSE, lajosmizsei Mizse KC, Dél-Vidék KSE Csávoly, TRD Szabadszállás, Nemesnádudvar és Tompa SE.

A kiskőrösi fiatalok úgy szerezték meg a bajnoki címet, hogy a 16 lejátszott mérkőzésüket megnyerték 695-435-ös gólaránnyal, 32 pontot szerezve.

Csenki Éva Kata

Az éremosztó ünnepség során a kiskőrösi csapat játékosa Csenki Éva Kata a bajnokság gólkirályának járó különdíjat is átvehette, aki 16 mérkőzésen szerzett 414 találattal lett a mezőny legeredményesebb játékosa.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS