Dr. Mezei Tímea 2023 októberétől látja el 2-es számú felnőtt fogorvosi körzet pácienseit városunkban. Kiskőrös Város Önkormányzatának köszönhetően pedig egy új fogorvosi kezelőegység segíti a fogorvos munkáját. 

-Hirdetés-

„A régi széket túl sokat kellett javítani, akadozott a munkavégzés, ez pedig a betegeknek és a doktornőnek sem volt jó. Ezért úgy döntött a képviselő-testület – bár nem olcsó egy ilyen fogászati kezelőegység beszerzése -, hogy veszünk egy újat. Az egészségügy létkérdés. Az emberek egészsége rendkívül fontos. Azt gondolom, hogy Kiskőrösön mindent megteszünk azért, hogy a városunkban dolgozó orvosok jól érezzék magukat” – mondta el Domonyi László polgármester. 

Fotó: Domonyi László fb oldal

Az új fogorvosi kezelőegység kiválóan alkalmas a fogorvosi feladatok minőségi elvégzésére. A városvezetés és a fiatal doktornő számára is fontos a folyamatos fejlődés annak érdekében, hogy a páciensek a lehető legkorszerűbb ellátásban részesüljenek. 

Dr. Mezei Tímea hétfőtől péntekig 8-14 óra között várja elsősorban a 2-es számú fogászati körzet pácienseit az Árpád utca 8. szám alatti fogorvosi rendelőbe. 

Kapcsolódó cikk
Modern fogászati ellátást hoz Kiskőrösre dr. Mezei Tímea fogorvos
Modern fogászati ellátást hoz Kiskőrösre dr. Mezei Tímea fogorvos
2023. október 1. napjától dr. Mezei Tímea okleveles fogorvos doktor végzi a 2. számú felnőtt fogorvosi körzet orvosi feladatainak ellátását...

Fotók: Domonyi László fb oldal
Forrás: Kiskőrös TV 

MEGOSZTÁS
Írta: vira