A Soltvadkerti TE igazolt versenyzőinek a számát tekintve a labdarúgó szakosztály tekinthető a legnépesebbnek. A felnőtt gárda mellett több korosztályban is van utánpótlás csapata a klubnak és összesen mintegy 170 játékossal rendelkeznek.

A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is tartott szezonzáró összejövetelt az utánpótlás csapatok részére a labdarúgó szakosztály. Az esemény június 11-én volt a sportpályán, amelyre a szülők is meghívást kaptak. A labdarúgó szakosztály részéről Schmidt Zsolt elnök köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Kővágó Gergely, a Soltvadkerti TE elnöke köszönte meg minden sportoló, a háttérben dolgozó munkáját és a szülők támogatását.

-Hirdetés-

A labdarúgó szakosztály részéről az utánpótlás edzők munkáját Schmidt Zsolt elnök, Varga József és Szabó Attila vezetőségi tagok köszönték meg egy kisebb ajándék átadásával, valamint az érmes helyen zárt csapatok díjkiosztójára is sor került.

Az U7-es csapat

Az U7-es korosztály dr. Frank Gábor vezetésével szerepel a Bozsik Tornákon, melyeket Kiskőrösön rendeztek meg és azokon folyamatosan pályára léptek a fiatalok.

Az U9-es csapat
Az U9-es csapat szintén a kiskőrösi Bozsik Tornák résztvevője volt Huszty Dániel edző vezetésével.
Az U11-es csapat

Az U11-es csapat is a Bozsik Tornákon vett részt, amelyeket Kiskőrösön rendeztek Font Norbert edző irányításával.

A Bozsik Tornákról tudni kell, hogy azokon nem vezetnek tabellát, nincsenek különdíjak a szezon végén, ebben a küzdelemsorozatban a fiatalok rendszeres versenyeztetése a Magyar Labdarúgó Szövetség célja.

Az U13-as csapat

A Soltvadkerti TE a vármegyei U13-as bajnokságban két csapatot is indított. A fiatalabbak a közép csoportban a középmezőnyben végeztek, az idősebbek pedig kiváló teljesítményt nyújtva megnyerték a bajnokságot Papp Róbert edző vezetésével. Ki kell emelni, hogy soltvadkerti játékos adta a bajnokság gólkirályát Nyeste Adrián személyében, aki 34 találatot szerzett.

Az U14-es csapat

Az U14-es csapat is nagyszerű teljesítményt nyújtott a korosztályos vármegyei bajnokságban Ugrai Imre edző vezetésével, hiszen a harmadik helyet szerezték meg. Az elért eredményről meg kell említeni, hogy a csapat előtt a második helyet megszerző kiskunmajsaiak mindössze jobb gólkülönbségükkel végeztek a soltvadkerti fiatalok előtt.

Az U16-os csapat

Az U16-os csapat is jó szezont zárt és a kiváló teljesítményüknek köszönhetően a vármegyei korosztályos bajnokságban bronzérmet szereztek Ugrai Imre edző irányításával.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (95 db kép)
MEGOSZTÁS