A Kiskőrösi LC keretein belül két női labdarúgócsapat szerepel a vármegyei bajnokságokban. Az U15-ös utánpótlás gárda és a vármegyei I. osztályban szereplő együttes is jó teljesítményt nyújtott a szezon során és a dobogón végeztek.

-Hirdetés-

A női csapatok éremosztó, szezonzáró összejövetele június 14-én volt, amikor Makó Zsolt edző értékelte a lányok teljesítményét, a Kiskőrösi LC részéről pedig Somlyai Péter és Sinkó Dorián köszönte meg minden játékosnak az egész éves munkát.

Az U15-ös csapat a korosztályos, 10 csapatos vármegyei bajnokságban a tabella harmadik helyén zárt 33 ponttal. A lányok nagyon közel voltak az ezüstéremhez, amelyről 2 ponttal maradtak le a bugaciaktól, a bajnoki címet pedig a bajaiak szerezték meg. A bajnokság gólkirályát a kiskőrösi csapat adta Galambos Anna személyében, aki 52 találatot szerzett.

A vármegyei I. osztályban szereplő női együttes sokáig nagy harcban volt a bajnoki címért a kecskemétiekkel, de végül a második helyet szerezték meg a lányok. A Kiskőrösi LC együttese a négycsapatos bajnokságban 21 pontot szerezve zárt a második helyen a Bugac és a Baja gárdáit megelőzve. Ebben a bajnokságban is a kiskőrösiek adták a gólkirályt Dobák Szabina személyében, aki 7 találatot szerzett.

Az ünnepélyes díjkiosztó alkalmával az érmeket és a kupákat, valamint a gólkirályoknak járó elismeréseket Filus Tibor az önkormányzat Kulturális, Turisztikai és Sport Bizottsága elnöke adta át a lányoknak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS