A lakiteleki Hungarikum Ligetben találkozott Lezsák Sándor országgyűlési képviselő a Bács-Kiskun vármegye 4. számú választókerületében június 9-én megválasztott, valamint a választás után leköszönő polgármestereivel.

A találkozón a honatya felhívta a településvezetők figyelmét a pártszimpátiától független együttműködés fontosságára: elmondta, hogy az elmúlt évtizedekben néhány ritka esettől eltekintve mindenkivel sikerült választókerületi szinten együttműködni a település és az emberek érdekében. Arra biztatta a polgármestereket, hogy vegyenek részt településeiken a polgárőr szolgálatban, hiszen a település rendjének fenntartása nem csak a rendőrség és a katasztrófavédelem feladata. Fontos a településükért a szabadidejüket feláldozó polgárőrök megbecsülése.

Bács-Kiskun vármegye 4. számú választókerület polgármesterei Lezsák Sándorral
-Hirdetés-

Lezsák Sándor biztosította a polgármestereket, hogy továbbra is rendszeresen megszervezésre kerül a választókerületi polgármesterek találkozója, emellett a volt polgármesterek fóruma ugyancsak fog összejöveteleket tartani, hiszen ezeken értékes vélemény- és tapasztalatcserékre nyílik lehetőség.

Bács-Kiskun vármegye 4. választókerületében megválasztott polgármesterek:

Ágasegyháza: Füredi János, Bócsa: Szőke-Tóth Mihály, Bugac: Szabó László, Bugacpusztaháza: Kerekes László Zoltán, Csólyospálos: Á. Fúrús János, Gátér: Pállné Dakó Eszter, Fülöpjakab: Bodor Sándor, Fülöpszállás: Gubacsi Gyula, Izsák: Lakatos Tamás, Jakabszállás: Szabó György Róbert, Jászszentlászló: Sebestyén István, Kiskunfélegyháza: Csányi József, Kiskunmajsa: Patkós Zsolt, Kömpöc: Tisoczki László, Kunszállás: Almási Roland Márk, Lakitelek: Madari Róbert, Móricgát: Tóth Antal, Nyárlőrinc: Pácsa József, Orgovány: Gál Szilvia, Pálmonostora: Cseszkó László, Petőfiszállás: Szász János, Szank: Varga Ferencné, Tiszaalpár: Ágoston Béla, Tiszaug: Madari Márton.

Szöveg: Varga Zoltán
Fotó: Ujvári Sándor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (9 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira