Ezek a napok már a búcsúzásról szólnak minden általános iskolában a végzősök számára. A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának nyolcadikosai szerdán búcsúztak el megható műsorral az intézmény dolgozóitól.

Szívhez szóló, sokszor személyes emlékeket idéző szavak, és szemekbe könnyeket csaló dallamok követték egymást a kellemesre hűtött tornateremben. A széksorokban legelöl foglalt helyet a szintén búcsúzó Grausza Jánosné tagintézmény-igazgató, Pethő-Szűcs Mária iskolalelkész, és azok a pedagógusok, akik az évek során osztályfőnökként segítették, támogatták, irányították a most végző osztályokat.

-Hirdetés-

Velük szemben pedig az ünneplőbe öltözött sok-sok diák, akik nyolc évvel ezelőtt pici és megilletődött gyermekként lépték át az intézmény küszöbét, ma pedig már többnyire tanáraiknál is magasabb, laza kamaszként kezdik meg életük új, izgalmas szakaszát.

A műsor összeállításában és betanításában három pedagógus-anyuka jeleskedett, név szerint: Trepákné Kriskó Eszter, Rohoskáné Sinkovicz Mariann és Luczáné Faragó Melinda.

A köszönet és a hála szavai, a virágok és az ölelések mellett a végzős SZMK –  8.a: Grauszáné Szabó Mariann, Horváth Kinga, 8.b: Szikszai-Zsikla Zsanett, Szlankáné Gáspár Beáta, 8.c: Léder Kornélia – jóvoltából terített asztal is várta a pedagógusokat, irodai és technikai dolgozókat a tanári folyosón.

A búcsúesemények sora pénteken 17 órától az evangélikus templomban folytatódik és ér véget a ballagással. 

Szöveg, képek: KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira