A Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában idén június 20-án tartották a Diákönkormányzati Napot. A programok lebonyolításában minden pedagógus aktívan részt vett, és az összes osztály teljesítette a különböző feladatokat.

-Hirdetés-

Az esemény fő szervezője Durst Klaudia, diákönkormányzatot segítő pedagógus elmondta, hogy ennek a napnak már nagy hagyománya van az iskolában, ezért próbálják minden évben új programokkal kiegészíteni, megújítani.

Az első órában zsibvásárt tartottak, amely során sok finomság, megunt játék, könyv cserélt gazdát a „piaci” forgatagban.

A felső tagozatos osztályok az osztályfőnökök vezetésével különböző állomásokon vehettek részt. Voltak különböző kvízfeladatok és László Zsolt vezetésével karaoke party-n vehettek részt a diákok. A tornacsarnokban Agócs Zoltán testnevelő tanár várta a fiatalokat egy ügyességi akadálypályával és kosárra is dobhattak a gyermekek. Az udvar részen Biácsi Gábor irányításával célba dobás volt kézilabda kapura. Ezen kívül voltak még puzzle feladatok is, lehetett tablókat keresni, lépcsőt számolni vagy a tornaszobában ügyességi feladatokat végrehajtani. A felsősök programjait közös jégkrémezés zárta.

Az alsó tagozatos osztályok a Szabadidőparkba mentek, ahol ugrálóvár várta őket, valamint rendőr- és tűzoltóautót tekinthettek meg, de volt itt sportolási lehetőség és közös játék is. Az alsósok számára a program ebéddel zárult a Szabadidőparkban.

A programról Durst Klaudia megemlítette, hogy a lebonyolításba és a szervező munkálatokban nagy segítségére volt az intézmény vezetése, Gmoserné Valenczi Zsuzsanna, Bella Tibor, valamint az összes pedagógus és dolgozó.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (110 db kép)
MEGOSZTÁS