Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola diákjai számára egy megható és emlékezetes hét ért véget, amikor a 8. osztályosok végérvényesen is búcsút vettek iskolájuktól. A hét minden napján volt alkalom az ünneplésre, bolondozásra és a megható pillanatokra. Idén három nyolcadikos osztály, összesen 56 tanuló hagyta el az általános iskolát, hogy új kihívások elé nézzenek.

A programsorozat szerdán este vette kezdetét, amikor a diákok egy szerenádot adtak alsós és 8. osztályos osztályfőnökeiknek. Az esemény meghitt és különleges pillanatokkal ajándékozta meg mind a tanulókat, mind pedig a tanárokat.

8.a osztály a szerenádon
-Hirdetés-

Csütörtökön a már hagyománnyá vált tanárbúcsúztatóra került sor, amelyre a diákok hetek óta készültek. A gyerekek vicces és megható versekkel készültek, amelyeket név szerint írtak tanáraiknak, ezzel is kifejezve hálájukat és szeretetüket.

Az ünnepi hét csúcspontjaként csütörtök este 18 órától egy közös bankettet tartottak a Vinó Étteremben, ahol a hangulat fergetegesre sikeredett. A diákok és tanáraik együtt ünnepeltek, emlékezetes pillanatokat szerezve mindenkinek.

Péntek reggel a három osztály külön-külön, vicces maskarákba öltözve indult el a régi piactérről a bolondballagásra. Az út során először a helyi piacra látogattak ki, majd az óvodába, végül pedig az iskolába tértek vissza, ahol tanteremről tanteremre járva örvendeztették meg kisebb társaikat. A diákok sok-sok rúzsos puszival és szívecskék rajzolásával búcsúztak el a kisebbektől.

8.a osztály
8.b osztály
8.c osztály

A végső búcsút a péntek délután tartó ballagási rendezvényen fogják venni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS