A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapatai közül az U7-es gárda június 20-án tartotta meg szezonzáró összejövetelét. A klub legfiatalabb korosztálya ez, akik az 5-7 éves gyerekeket jelentik. Az eseményre meghívást kaptak a korosztályban focizó 28 gyermek szülei és testvérei is.

A program vidám hangulatban telt el, mely során a korosztály két edzője, dr. Frank Gábor és Sinkó Dorián értékelte az évet.

-Hirdetés-

A fiatalokról dr. Frank Gábor elmondta, hogy a Bozsik Tornákon, illetve a Déli Régiós Bajnokságban is szerepeltek. Örömmel számolt be arról a hatalmas fejlődésről, amit a gyermekeken látott az elmúlt hónapokban. Köszönetét fejezte ki a szülőknek azért, hogy gyermekeik számára lehetővé teszik az edzésre járást és a hétvégi versenyeztetést.

Az eseményen Sinkó Dorián szintén megköszönte a szülők aktív részvételét és támogatását. Sikerként értékelte a Déli Régiós bajnokságban elért kiváló eredményeket, valamint azt, hogy a kiskőrösi labdarúgás adta a sorozat gólkirályát Frank Soma személyében, aki 71 találatot szerzett. A továbbiakról elmondta, hogy a 2017-es születésűek a nyártól már U8-as korosztályban fognak szerepelni, amelyben az edzői teendőket dr. Frank Gábor fogja ellátni.

Ezt követően minden gyermek oklevélben és érem elismerésben részesült, illetve focis kártyákat kaptak.

A labdarúgó egyesület a résztvevőknek vacsorát biztosított, a menü a gyerekek nagy örömére pizza volt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS