A Kiskőrösi KSE férfi kézilabda klub keretein belül több utánpótlás korosztály is szerepel a különböző bajnokságokban. A fiatal kézilabdások és a szülők, hozzátartozók részére rendezett szezonzáró összejövetelt a klub június 22-re a nagy melegre való tekintettel a helyi strandon szervezte meg.

A programról a klub vezetőségi tagja Szabó Tamás elmondta, hogy ezzel az összejövetellel szerették volna megköszönni minden fiatalnak az egész éves munkáját és a szülőknek azt a támogatást, amit nyújtottak gyermekeik sportolásához. Mivel az eseményt a nagy nyári hőségben rendezték meg, így felvették a helyi strand vezetésével a kapcsolatot és ennek köszönhetően sikerült szép és kellemes környezetben vendégül látniuk mindenkit.

-Hirdetés-

Beszélt arról Szabó Tamás, hogy az egyesület keretén belül utánpótlás szinten van serdülő, U12 és U13-as csapatuk, valamint most van alakulóban a legfiatalabb korosztály gárdája is. Folyamatosan azért dolgoznak, hogy a legkisebbektől kezdve a felnőttekig minden korosztályban legyen csapatuk. Kiemelte, hogy minden utánpótlás csapatuk jól helytállt a különböző bajnokságokban és szépen fejlődnek a fiatalok. Az U12-es gárdáról megemlítette, hogy veretlen szezont produkáltak, hiszen négy döntetlen mellett a többi mérkőzésüket megnyerték.

A nyári programról elmondta, hogy most mindenkinek pihenő lesz és a felkészülést augusztusban kezdik meg, amikor 5-9-ig tartanak majd egy sporttábort, de ezt követően már a felnőttekkel és minden korosztályban lesznek edzések.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS