Az idei nyári szezonra is sok újdonsággal, programmal készül a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő. Június 15-én tartották a II. Rónaszék Mini Strandkézilabda Tornát, melynek során összesen 8 csapat – három női és öt férfi – küzdött meg egymással. A július 13-án szombaton megrendezésre kerülő Országos Strandbirkózó Bajnoksághoz a helyszínt biztosítja a fürdő, július 20-án a Socca Hungary szevezésében a II. Rónaszéki Mini Strandfoci Tornára kerül sor. Idén már második alkalommal csatlakozik a Rónaszéki fürdő a július 27-én megrendezésre kerülő Strandok Éjszakája országos programsorozathoz, majd augusztus 24-én Rónaszéki Családi Nap 2.0 eseménnyel zárják a nyarat.  

-Hirdetés-

A hétvégén, június 29-én szombat este éjszakai fürdő és SUNSET SERENADE OPEN AIR PARTY várta a vendégeket a fürdőben. A jegypénztár éjfélig, a fürdő hajnali egy óráig tartott nyitva; a medencéket, a party zónát 00:45-ig kellett elhagynia a vendégeknek. A tanuszoda (beltéri úszó-és tanmedence, szaunák) a fürdő rendes nyitvatartási ideje szerint, azaz 20 órakor bezárt, de a kültéri úszó-és tanmedence, a gyermekpancsoló, a két felülről fedett, oldalról nyitott termálmedence a hosszabbított nyitvatartás szerint áll a vendégek rendelkezésére. 

Éjszakai fürdő is várta a vendégeket.

18 órától várták a 16 év feletti, bulizni vágyó fiatalokat a fürdőbe. A SUNSET SERENADE OPEN AIR PARTY nyárindító rendezvényen Adam Szaveljev, SZABOS, Feelner, BENH a fiatalok kedvenc house és tech-house ütemeivel fergeteges hangulatot, óriási bulit varázsoltak a fürdőbe. A fiatalok a medencékben hűsöltek, táncoltak a party zónában, folyamatosan hosszú sorok áltak a büfékocsinál. A rendezvényen részt vett Csipak Zsuzsanna, a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőse is. 

Csipak Zsuzsanna, a Miss World Hungary döntöse is ott volt a rendezvényen. (jobbról a második)

A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő Facebook oldalának tájékoztatása szerint június 29-én szombaton majdnem 1 000 fő váltott belépőjegyet a fürdőbe, az esti órákban pedig közel 500-an buliztak a party zónában. 

Fotók: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő Facebook oldal 

 

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS