Különleges koncertélménynek lehettek részesei azok, akik 2024. június 29-én este 19 órakor kilátogattak Kiskőrösön a Petőfi térre, ugyanis a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara művészeinek szabadtéri kamarakoncertjét hallgathatták meg az érdeklődök a Zenélő Magyarország program keretében.

Idén két nap alatt 16 városba látogatott el a hagyományos Zenélő Magyarország programsorozat. A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara immár ötödik alkalommal vitte házhoz a legszebb klasszikus és filmzenei dallamokat. Az ingyenes szabadtéri kamarakoncerteket június utolsó hétvégéjén élvezhették az érdeklődők országszerte. Szombaton Füzesabony, Kiskunmajsa, Kiskőrös, Soltvadkert, Mezőkövesd, Kerekegyháza, Szekszárd és Paks fogadta a művészeket, vasárnap pedig Kalocsa, Sárbogárd, Herend, Mór, Abádszalók, Jászapáti, Csurgó és Balatonszentgyörgy közönségét várta a klasszikus zene legjava.

-Hirdetés-

2024. június 29-én este 19 órától a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara Művészeinek szabadtéri kiskőrösi kamarakoncertjén nyolc hegedű, egy fagott, egy nagybőgő, két cselló és egy brácsa hangjain csendültek fel Mozart és Bach ikonikus műveinek dallamai.

A családias hangulatú koncert végén a kiskőrösi közönség vastapssal jutalmazta a művészeket, akik ráadással hálálták meg a jelenlévők lelkesedését.

Írta, képek: Szentgyörgyi Lili

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira