Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Nagyban zajlanak a 2024-es UEFA EUROPA Labdarúgó Bajnokság nyolcaddöntő mérkőzései, amelyek már a kieséses mérkőzések. Eddig már jó pár ország csapatának el kellett hagynia az EB-t, ez a szám pedig az utóbbi napokban csak nőtt. 

Július 1-én hétfőn először Franciaország és Belgium játszott egymás ellen, melynek végén a belgák nyolcvanötödik percben rúgott öngólja J. Vertonghen által meghozta a franciák győzelmét. Az esti játékban egy igazán izgalmas végjátéknak lehettek szemtanúi a szurkolók a Kiskőrösi Szurkolói Zónában, ugyanis a PortugáliaSzlovénia mérkőzést csak büntetőrúgásokkal tudták eldönteni. Végül Portugália 3-0 eredménnyel távozott győztesként, hazaküldve a szlovén csapatot.

-Hirdetés-

Július 2-án kedden elsőként Hollandia lépett pályára Románia ellen. A mérkőzést a hollandok nyerték, akik még a második félidő hosszabbításában is berúgták a harmadik gólt, 3-0 eredménnyel nyertek, így Románia csapata is kiesett az EB-ről. 21 órakor Ausztria és Törökország mérte össze tudását. A mérkőzés eseménydúsan telt, a törökök csapata kettő –egyiket még a legelső másodpercekben-, míg ellenfelük az osztrák válogatott csak egy gólt szerzett, így számukra véget ért az Európai Bajnokság.

A negyeddöntőkbe az eddigi mérkőzések alapján a következő országok válogatottjai fognak játszani: Spanyolország, Németország, Portugália, Franciaország, Hollandia, Anglia, Svájc, valamint Törökország.

A mérkőzések pénteken folytatódnak a negyeddöntőkkel, amelyeket minden alkalommal megtekinthetnek a szurkolók a Kiskőrösi Szurkolói Zónában.

Támogatók:

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (9 db kép)
MEGOSZTÁS