Két kamion és két személygépkocsi karambolozott Izsák közelében, az 52-es főút 27-es kilométerszelvényénél július 4-én reggel 8 óra körül.

A baleset következtében két ember beszorult, őket a kecskeméti és a kiskőrösi hivatásos, valamint a szabadszállási önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítanak ki a járművekből.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

Az elsődleges információink szerint két kamion, egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az 52-es főút 27-es kilométerénél. A balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt – a police.hu tájékoztatása szerint.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Szabadszállás és Fülöpháza felé terelik. A 27-es km-nél a forgalmat a rendőrség késő estig visszafordítja, így a közlekedők Izsák, illetve Szabadszállás irányába tudnak kerülni. 

Forrás: katasztrofavedelem.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS
Írta: vira