A nyári időszakban úszótáborok helyszíne a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő. Az idei nyáron a fürdő szervezésében kerülnek megrendezésre az úszótáborok, melyekre most is nagy érdeklődés mutatkozott.

-Hirdetés-

Az első úszótábor július 1-5-ig tart, melyen általános iskolás gyermekek vesznek részt. Az egyhetes tábor Horváth András és Szabó Gabriella pedagógusok irányításával zajlik. A programokról Horváth András elmondta, hogy a gyermekekkel az úszás tudásuknak megfelelően kezdő, középhaladó és haladó kategóriákban dolgoznak. Az egyhetes táborban 29 gyermek vesz részt, úszótanfolyamra további hat gyermek jelentkezett.

A napot 8.00 órakor gyülekezővel kezdték a fürdőben, majd közösen elfogyasztották a reggelit és 9.00 órától a tanuszodában voltak a foglalkozások 11.00 óráig. Ezt követően a homokos strandkézilabda pályán labdázhattak a gyermekek, használhatták a strand kültéri fitness gépeit, társasozhattak vagy rajzolhattak. Az ebéd után volt egy kis pihenő, majd délután ismét a sok mozgás és a vizes gyakorlatok kerültek előtérbe. A tábort próbálták úgy kialakítani, hogy telefonmentes legyen és az aktív, sok mozgással egybekötött programok kapjanak kiemelt szerepet.

A következő úszótábor július 8-12-ig lesz Horváth András és Miszlai Orsolya felügyelete mellett.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS