„Gondolkodj, higgy, álmodj és merj!”
(Walt Disney)

2024. július 4-én, csütörtökön reggel 8 órakor ünnepélyes keretek közt nyitotta meg újra kapuit vásárlói előtt a felújított Goods Market Kiskőrösön, a már jól megszokott helyen, a Bajcsy-Zsilinszky u. 13 szám alatt. Az újra nyitás alkalmából lufikkal, nyereményjátékokkal, egyedi akciókkal és törzsvásárlói kártyával kedveskedtek a vevőknek. Az ünnepélyes szalagátvágás népes közönség előtt történt, akik ezt követően ellepték az eladóteret kíváncsian fürkészve az új árukat és az aktuális kedvezményeket. A pénztáraknál hosszú sorok kígyóztak, így a várakozás alatt kellemes beszélgetésekre is sor került. A kiskőrösi üzlet elmúlt 25 évéről, a hetekben történt felújításról, újdonságokról és a jövőbeni tervekről beszélgettem Schauer János tulajdonossal.

-Az elmúlt 25 évben milyen fejlődésen ment keresztül a kiskőrösi Goods Market?
-Hirdetés-

-1999. június 2-án nyitottuk meg üzletünket Kiskőrösön, akkor még a József Attila utca 2. szám alatt. Az egy 30 m2-es üzlethelyiség volt. Annak idején még nem volt ennyi multi hazánkban, a kisboltokba jártak az emberek vásárolni. 2003-ban költöztünk át a Bajcsy-Zsilinszky u. 9-be. Ez már háromszor nagyobb, 90 m2-en működött, amihez egy év múlva további 60 m2 épült, így már összesen 150 m2 eladótér állt a rendelkezésünkre. Itt 2008-ban megszűnt a bérleti jogviszonyunk, ami bár nehézségeket okozott, de túléltük. Mivel nem találtunk frekventált helyen megfelelő nagyságú kiadó vagy eladó üzlethelyiséget, építenünk kellett. 2008 év végén vásároltuk meg a telket, amire két ütemben építettük fel a kétszintes épületet 2009-től kezdődően. A földszinten egy 250 m2-es eladótérrel rendelkező üzlethelyiség található, ami a Goods Marketnek ad helyet. A fölső szinten négy lakás található. Ennyi év elteltével aktuálisnak éreztük az eladótér felújítását, modernizálását, átrendezését. A Dél-100 Kft-vel együtt megterveztük, majd két és fél hét alatt megvalósítottuk a felújítást. Így már megújult környezetben, kibővült árukészlettel és egyéb újdonságok bevezetésével várjuk régi és új vásárlóinkat. 

Megújult környezetben, kibővült árukészlettel és egyéb újdonságok bevezetésével várja régi és új vásárlóit a Goods Market
-Azon felül, hogy a Goods Market magyar tulajdonú, miben nyújt többet a vevőknek, mint bármely multi?

-Jelenleg 5 fő állandó, és 1 részmunkaidős alkalmazottunk van Kiskőrösön. Rendkívül fontosnak tartottam mindig is a vevőközpontú, kedves, türelmes és segítőkész kiszolgálást az üzletben. Ez az a plusz, ami manapság egyre ritkább, pedig van rá igény. Az idősebb vásárlói rétegnek kimondottan szüksége van a türelmes, empatikus és segítőkész kiszolgálásra, amit nálunk megkapnak. A Goods Market az a bolt, ahol nyugodtan megszólíthatják az eladókat, segítséget kérhetnek tőlük, ha valamit nem találnak. Nálunk a vevő a legfontosabb.

Vevőközpontú, kedves, türelmes és segítőkész eladók fogadják a vásárlókat
-Mi valósult meg a felújítás során?

-Módosítottuk a bejáratot. Átalakult a kasszapult rendszer, új helyre kerültek, hogy a vevőknek még kényelmesebb és átláthatóbb legyen. Nem volt szerencsés, hogy egymás mögött volt a két kasszapult, most a kijáratnál egymással szemben helyezkednek el. Teljesen fel lett újítva a polcrendszer, egységes és mobilabb, ezáltal új sorok kerültek kialakításra. Lecserélődött a biztonsági kapu, és a klímaberendezés helyét is meg kellett változtatni.

Új helyre kerültek a kasszapultok
-Milyen egyéb újdonságok várják a vásárlókat július 4-től a kiskőrösi Goods Marketben?

Új bevásárlókocsikat találnak a bejáratnál. A kisgyerekek nagyon szeretnek segíteni szüleiknek, nagyszüleiknek a bevásárlásnál, élvezettel húzzák a kerekes bevásárlókosarakat. Rájuk gondolva most már a méretükben is megtalálhatók kisebb bevásárlókocsik. Fontosnak tartjuk, hogy a vevőknek kényelmes legyen a bevásárlás.

A gyerekekre gondolva kis méretű bevásárlókocsik is megtalálhatók az üzletben

Az újra nyitás hetében a normál akciók mellett egyedi kedvezményekkel is készültünk, valamint július 4-én, csütörtökön szerencsekerék pörgetéssel tárgyi nyereményeket vihettek haza a vásárlók.

Az újra nyitás napján extra ajándékokkal kedveskedtek a vásárlóknak

Nyereményjátékot hirdettünk, melynek sorsolására július 6-án szombaton, 11:30-kor kerül sor a kiskőrösi Goods Market üzletben. 5.000 Ft feletti vásárlásnál mindenki kap sorsjegyet, melyet a megfelelő adatokkal kitöltve erre a célra kihelyezett urnába kell bedobni. Érdemes részt venni rajta, ugyanis egy Samsung televíziót, egy forrólevegős sütőt, egy turmixgépet, valamint egy 20.000 Ft-os és egy 10.000 Ft-os Goods Market vásárlási utalványt vihetnek haza a szerencsések. Aki nem tud személyesen jelen lenni a sorsoláson, azt a játékban megadott elérhetőség egyikén értesítjük nyereménye átvételéről.

A Kiskőrösi Goods Market 25. születésnapja alkalmából nyereményjátékot hirdettek

Bevezettük a törzsvásárlói kártyát, amivel pontokat gyűjtve extra kedvezményekhez jutnak hűséges vásárlóink. Minden elköltött 200 Ft után jár 1 pont, és a születésnapok alkalmával plusz pontokkal ajándékozzuk meg a kártyatulajdonosokat.

Extra kedvezményekért gyűjtse a pontokat törzsvásárlói kártyáján
-Milyen szortimenttel várják a vevőket a helyi Goods Market üzletben?

-Jelenleg 10.500 féle terméket forgalmazunk. Az élelmiszertől kezdve a vegyi áru, a drogériás és háztartási termékek, írószer, játékok éppúgy megtalálhatók, mint az ajándéktárgyak. Az árubeszerzés a Dél-100 Kft-n keresztül történik, franchise partnerük vagyunk már 26 éve. Fontosnak tartom, hogy a különböző típusú termékeken belül több fajta is elérhető legyen polcainkon. Az olcsóbbtól a magasabb árkategóriáig, hogy mindenki ízlése és pénztárcája szerint megtalálja a neki megfelelő terméket.

Közel 10.500 féle terméket találnak a Goods Market üzleteiben

Az igényekhez igazodva kibővült a reform élelmiszerek kínálata üzletünkben. Lényegesen nagyobb a választék a diabetikus, a gluténmentes és az egyéb reform élelmiszerek között.

A kiskőrösi üzletben kibővült a reform élelmiszerek kínálata

Az alkoholos italkínálatunkban is vannak újdonságok.     

Alkoholos italt ajándékozna? Itt biztosan talál nőknek és férfiaknak egyaránt
-Kiskőrös mellett van más településen is üzlete?

-Igen. 26 évvel ezelőtt Nemesnádudvaron nyitottam meg első Goods Market üzletemet egyéni vállalkozóként egy garázsban, ahol még én voltam az eladó. Jelenleg a kiskőrösi mellett Császártöltésen egy 110 m2-es, és Nemesnádudvaron egy 160 m2-es eladótérrel rendelkező Goods Market üzletet irányítok, összesen 10 fő alkalmazottal.

Kedves és segítőkész eladók várják a vásárlókat a Goods Market üzleteiben
-Milyen tervei vannak a jövőre nézve?

 -Van egy lányom, Gréta, aki kereskedelmi szakirányon folytatja tanulmányait. Ebbe nőtt fel, van érzéke hozzá és a személyisége is alkalmas erre a pályára. Bízom abban, hogy megtalálja benne önmagát, és idővel átveszi a vállalkozást, tovább viszi amit felépítettünk az édesanyjával közösen. Persze ha úgy gondolja, hogy mégis mással szeretne foglalkozni, azt is elfogadom és támogatom mindenben.

Schauer János lányával, Grétával

Fontos, hogy nem szabad leragadni, elavulni. Fejleszteni kell, követni a trendeket és az igényeket, alkalmazkodni a gazdasági helyzethez, megfelelő körülményeket kell teremteni, de mindezek mellett közvetlennek és figyelmesnek kell maradni a vevőkkel. Ezek azok az elvek, amiket a jövőben is követni fogunk a vásárlóink elégedettsége érdekében.

Goods Market  – drogéria, élelmiszer, háztartás –
Kiskőrös,
Bajcsy-Zsilinszky u. 13.

Nyitva tartás:
Hétfő – Kedd: 8:00 – 18:00
Szerda: 7:00 – 18:00
Csütörtök – Péntek: 8:00 – 18:00
Szombat: 7:00 – 12:00
Vasárnap: ZÁRVA 

Képek: vira.hu, Balog Bence/Dél-100 Kft.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (102 db kép)
MEGOSZTÁS