Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Jövő vasárnap véget érnek a 2024-es UEFA EUROPA Labdarúgó Bajnokság mérkőzései, de addig még hátra van a végső döntő, valamint az azt meghatározó elődöntők.

A negyeddöntők a héten zajlottak, amelynek eredményei a következőképpen alakultak:

-Hirdetés-

Pénteken Spanyolország mérkőzött meg a hazai német csapattal, akik végül távoztak az általuk rendezett Eb-ről, ugyanis a spanyol csapat 2-1 eredménnyel nyerte meg a játékot. Ezt pedig az a tény sem változtatta meg, hogy szabálytalanság miatt egy játékosuk (Daniel Carvajal) piros lapot kapott a játék végén.

Este 21 órakor is izgalmas játéknak lehettek szemtanúi a nézők, ugyanis a PortugáliaFranciaország meccs eredményét a büntetőrúgások hozták csak meg. Ennek az lett az eredménye, hogy Franciaország 5, míg a portugál csapat 3 gólt szerzett, így nekik is el kellett hagyniuk az Európai Labdarúgó Bajnokságot.

A szombati napon Hollandia és Törökország játszott egymással. Az eredmény 2-1 lett a holland csapat javára, s míg a törökök csak egy gólt rúgtak, a játék végén a hosszabbításban még egy piros lapot is szereztek maguknak.

Az utolsó negyeddöntőt Anglia és Svájc játszotta egymással, s mivel az eredmény döntetlen lett (1-1), a büntetőrúgások következtek, amely során Anglia 5, Svájc pedig 3 gólt tudott rúgni. Így Anglia jutott tovább az elődöntőbe.

A negyeddöntők eredményei alapján jövő hét kedd és szerdán zajló elődöntők menetrendje a következőképpen állt össze:
  • 07.09. kedd: 21.00 – Spanyolország – Franciaország
  • 07.10. szerda: 21.00 – Hollandia – Anglia

A Kiskőrösi Szurkolói Zóna stadion hangulattal várja a szurkolókat, étel- és italfogyasztási lehetőséggel, valamint hatalmas LED kivetítővel.

Támogatók:

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS