A fogadók jóslatainak egyik népszerű sportága a tenisz. Minden versenyen igazi csaták bontakoznak ki a pálya legjobb játékosai között. Tekintettel a jóslatok viszonylagos egyszerűségére és a kedvező esélyekre, a teniszre való fogadás nagyon népszerű a sportág rajongói körében. A tapasztalt játékosok saját stratégiákat dolgoznak ki a helyes jóslatok megtételéhez. Ezek közül néhány elismerést nyer, míg másokról kiderül, hogy nem a leghatékonyabb megoldás.  Tekintsük át a népszerű nyereménytaktikákat, valamint tanulmányozzuk a rendkívül hatékony stratégiák jellemzőit.

Hatékony stratégiák és eszközök a teniszre való fogadáshoz

-Hirdetés-

A játékosok inkább a népszerű előrejelzési stratégiákat kombinálják. Az idő múlásával egyre jobban megismerik a sportágat, a felhasználók meghatározzák a viselkedésmintát a teniszre való fogadás során. Vannak népszerű stratégiák minimális kockázattal és nagyszerű hozamokkal. Tekintsük át a teniszre vonatkozó népszerű modelleket.

  • Martingale rendszer. Az egyik legrégebbi stratégia lényege, hogy 2,00-tól kezdődő oddsokkal játszunk, és a tét méretének későbbi növelése megduplázódik egy hibás előrejelzés után, és győzelem esetén visszatérünk a tét eredeti méretéhez.
  • Shchukin stratégia. Az egyedülálló rendszer az adogatást fogadó teniszező győzelmére való tippelést ajánlja. Két vereség esetén a teniszfogadás mérete egy egységgel megnő.
  • A “breakek és breakpontok” stratégia. Tapasztaltabb játékosok számára alkalmas, lényege, hogy az outsider bréklabdája után a favorit győzelmét jósolja meg.
  • D’Alambre pénzügyi rendszer. Feltételez egy meghatározott minimális tétméretet teniszben, azaz egyet. Veszteség esetén a tétméret 1 egységgel nő, győzelem esetén pedig 1 egységgel csökken.

Vannak univerzális stratégiák, amelyek minden sportágra alkalmasak, és vannak olyanok, amelyek akkor alkalmazandók, ha egy játékos teniszre szeretne fogadni. A jóslás előtt ajánlott egy kis elemzést végezni a korábbi mérkőzésekről, a versenysorban elfoglalt helyezésről és más olyan tényezőkről, amelyek befolyásolhatják a játék kimenetelét. Különös figyelmet kell fordítani az olyan szempontokra, mint a játékosok formája, fizikai és érzelmi állapotuk, valamint a korábbi találkozók eredményei hasonló felületeken, ebben az esetben – keményen. A manchesteri UTR Pro-torna https://bet-match.io/hu/tennis/men-manchester-ct-hard-a95e520128f041dea5e67a86754820b8/prematch kiváló lehetőséget nyújt a stratégiák elemzésére és alkalmazására, mivel egy kemény pályás versenyt is tartalmaz, amely bizonyos felkészültséget és készségeket követel meg a játékosoktól.

Gyakorlati win-win fogadási tippek

A teniszfogadáshoz nem léteznek win-win stratégiák. Vannak azonban olyan taktikák, amelyek minimális kockázattal járnak, és jó hatékonysággal működnek. Ha egy játékos rajong a teniszért, és szeretné megérteni a fogadást kifejezetten ebben a sportágban, akkor ajánlott időt szentelni az analitikának. A legtöbb technika bizonyos sportolók vagy versenyek rendszeres megfigyelését foglalja magában. A szabványos tippek lehetővé teszik, hogy tapasztalatot szerezzen egy bizonyos szegmensben és nyereséges fogadást teniszben. A szezon során a játékos megfigyeli kedvenceit, tanulmányozza sajátosságait, fizikai felkészültségét, azt, hogy a sportoló megsérült-e, valamint a fel- és lejtmenetét.

Ne felejtse el, hogy figyeljen a sportoló pszichológiai állapotára. A teniszre való fogadás nagyszerű lehetőséget ad a játékosoknak, hogy ne várják meg a küzdelem végét, szinte azonnal láthatják a végeredményt, miután a játékos fogadást kötött a bukmékerrel.

Írta: G.D.
Kiemelt kép: Unsplash

MEGOSZTÁS
Írta: vira