A soltvadkerti Gyöngyház Kulturális Központ a helyi Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskolával együttműködve lehetőséget adott az iskolás gyerekeknek, hogy megtekinthessék aktuális kiállításainkat: Lehoczki András Vonat makettjeit, Otthonka kiállítást, Helytörténeti Gyűjteményt, Daróczi Csaba Privát Éden c. fotókiállítását és Lehoczkiné Szegvári Ilona csodálatos Tiffany stílusú üvegfestéseit.

Október 3-án, csütörtökön és október 4-én, pénteken, a kedvezőtlen időjárás ellenére szép számmal érkeztek a kíváncsi diákok. Legtöbben az alsóból jöttek és egy napközis csoport is ellátogatott hozzánk. A gyerekeknek hatalmas élményt nyújtott a vonat makett látványa, az pedig, hogy ki is próbálhatták az egyik terepasztalt, a csillagos égbe repítette őket.
A Helytörténeti Gyűjteményben Légrády Andor helytörténész kalauzolta őket és bemutatta az ott látható, a mai gyerekek számára sok esetben ismeretlen tárgyakat.

-Hirdetés-

Bízunk benne, hogy maradandó élményt nyújthattunk a felnövekvő nemzedéknek és más alkalommal is szívesen ellátogatnak kiállításainkra, programjainkra!

Köszönjük a részvételt és a pedagógusok segítő munkáját!

Írta, képek: Gyöngyház Kulturális Központ/ Vincze Anett

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira