A Csongrád-Csanád Vármegyei Női Felnőtt Labdarúgó Bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC csapata október 12-én hazai környezetben lépett pályára. A kiskőrösi együttes a 10 csapatos bajnokság 5. fordulójában a bugaci gárdát látta vendégül.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok küzdelmes mérkőzésen játszottak 1-1-es (0-0) döntetlent a Bugaci KSE csapata ellen: Opauszki – Lisztmajer, Grécs, Ballagi, Terecskei, Dobák, Kovács L., Zahorszki, Lajos. Csere: Kövesdi-Oláh, Jarjabka.

Az első félidőben a pálya közepén folyt a játék és kevés gólhelyzet alakult ki a kapuk előtt. A szünet után is elsősorban a közdelem jellemezte a találkozót, mindkét csapat jól megszervezte a védekezését, így a kapusoknak nem sokat kellett védeniük.

A 62. percben jobb oldali szögletet végezhetett el a kiskőrösi csapat, amikor Dobák Szabina rövid oldalra belőtt labdája a védőkön megpattanva jutott a bugaci hálóba, amivel megszerezték a vezetést a hazai lányok (1-0). A 75. percben 18 méteres szabadrúgáshoz jutott a bugaci együttes, ami után Novotnik Petra lövését követően a labda a hazai kapu jobb alsó sarkába vágódott, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt. A kiskőrösiek a találkozó hajrájában közel álltak a győzelemhez, de Dobák Szabina jobb alsó sarokba tartó lövését nagy bravúrral védte a vendégek kapusa. A kiskőrösi csapat ezzel az eredménnyel 5 mérkőzés lejátszását követően az 5. helyen áll 5 ponttal.

Dobák Szabina – Kiskőrösi LC játékosa:

-Arra készültünk, hogy a bugaciaknak gyors játékosaik vannak és szervezett mezőnymunkát végeznek, amely velünk azonos játékerőt képvisel. A mérkőzésen látottak beigazolták azt, amire számítottunk, mely során sok passzos játékra törekedtünk, de letámadtak bennünket, így ezt nem tudtuk mindig megvalósítani. A találkozó során a mezőnyben folyt nagy küzdelem és nem sok gólhelyzet alakult ki a kapuk előtt. A gólomnál próbáltam úgy a kapu elő lőni a labdát, hogy az veszélyes legyen és szerencsére a védők között utat talált a játékszer a hálóba. Sajnos a mai napon három kapusunkból egyikre sem számíthattunk, így kényszermegoldásként Opauszki Eszter vállalta ezt a feladatot, aki a bekapott gólunkról nem tehetett, de egy kis szerencsével akár nyerhettünk is volna. Úgy gondolom, hogy amennyiben elkerülnek bennünket a sérülések és a legjobb csapatunkkal tudunk kiállni a mérkőzésekre, akkor van esélyünk arra, hogy harcban legyünk a dobogós helyekért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS