Lenkei Róbert, Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat képviselője hirdette meg az „Őszi színekben településeink” pályázatot, amely során a résztvevő települések kreatív őszi dekorációit versenyeztették. A cél az volt, hogy megmutassák, milyen sokszínű és fantáziadús alkotások születnek a közösségekben. A felhívásra 12 település polgármesterei küldtek be fényképeket az elkészült díszítésekről, amelyekre bárki leadhatta szavazatát.

Izsák – részlet
-Hirdetés-

Az online szavazás 2024. október 13-án este zárult, és végül Izsák nyerte meg a versenyt 606 szavazattal. Ezzel elnyerték a legszebb őszi dekorációnak járó vándorkupát, amely egy éven át díszíti majd városukat. A dekoráció elkészítésében részt vevők egy kis ajándékot is kapnak a munkájuk elismeréseként.

Izsák – részlet

A dobogó második helyén Szank végzett 516 szavazattal, míg Gátér 416 szavazattal harmadikként zárta a versenyt. A szavazás alatt rendkívül szoros versenyt láthattunk, hiszen több település is fantasztikus dekorációkat készített, melyek szintén nagy támogatást kaptak a közösségtől.

„Büszkék vagyunk minden résztvevő településre, hiszen mindannyian kiváló munkát végeztek.”-írta Lenkei Róbert a posztjában.

Íme a további helyezések:

4. Kiskunfélegyháza – 404 szavazat
5. Lakitelek – 290 szavazat
6. Kunszállás – 281 szavazat
7. Kiskunmajsa – 273 szavazat
8. Ágasegyháza – 258 szavazat
9. Fülöpszállás – 257 szavazat
10. Móricgát – 185 szavazat
11. Bugacpusztaháza – 164 szavazat
12. Fülöpjakab – 58 szavazat

Lenkei Róbert a verseny lezárásakor köszönetet mondott minden résztvevőnek és szavazónak, kiemelve, hogy a települések közötti összefogás és lelkesedés példaértékű volt. Reményét fejezte ki, hogy jövőre még több település mutatja be színes őszi dekorációit, és még nagyobb közösségi összefogás születik majd a verseny során.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS