A vármegyei harmadosztályú bajnokág északi csoportjának 10. fordulójában a Fülöpszállás a Városföld gárdáját fogadta. A hazaiak szerették volna újra szurkolóikat megörvendeztetni egy hazai győzelemmel, míg a vendégek szintén bíztak a sikerben, hiszen a múlt hétvégi fordulóban hátrányból tudtak győzni. Nehezítette a vendégek dolgát, hogy a találkozón nélkülözniük kellett három alapemberüket is, többek között a góllövő listán második Fekete Dávidot, aki már 11 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.

-Hirdetés-

A találkozó első helyzete a vendégek előtt adódott. Papp adott be jobbról egy sarokrúgást, a labda Pekkert találta meg, aki félfordulatból lőtt és a jobb kapufát találta el. A 9. percben szerezte meg a vezetést a hazai együttes. Cseh-Szakáll Milán indult meg a felezőtől a kapu felé,majd jó húsz méterről lövésre szánta el magát, mely után a labda a vendég kapu bal felső sarkában kötött ki 1-0.

Cseh-Szakáll Milán kezdte a hazai gólgyártást

A 23. percben Tóth bal alsóba tartó lövését hárított a vendégeket kapusa, majd Gyarmati fejelte vissza a labdát a kapufára, utána a laszti a jobb oldalon érkező Filéhez került, aki egy állítás után laposan középre tette azt. Ekkor érkezett Gyarmati Ferenc és laposan gurított a vendég kapuba 2-0. A 31. percben Hegedűs Attila jó húsz méterről megeresztett lövése után kötött ki a labda a városföldi hálóban 3-0. A 38. percben File lövését hárította a vendégek portása. A kipattanóra Andó Gergely reagált a leggyorsabban és közelről lőtt gólt 4-0.

Petrányi figyeli Pekkert

Az 51. percben Tóth szögletét követően Pusztai Martin lövése után több láb között is elment a labda, ami végül megint a vendég kapuban kötött ki 5-0. Ezek után is lendületben maradtak a hazaiak, akik többször is eltalálták a kapufát, és több helyzetet is kihagytak. A 88. percben állította be a végeredményt a Fülöpszállás. Cseh-Szakáll labdaszerzése után továbbított Csernák Zoltánhoz, aki beállása után pár perccel gólt is szerzett 6-0.

Tóth Szabolcsot próbálja megállítani Papp

A találkozóról elmondható, hogy a Városföld nem bírta el a több hiányzóját, a hazaiak pedig lendületes játékkal megnyerték a mérkőzést.

FÜLÖPSZÁLLÁSI SE – VÁROSFÖLDI SE 6-0

Fülöpszállási SE: Nagy T. – Petrányi (Pusztai M.), File (Pusztai V.), Mátyás, Cseh-Szakáll, Hegedűs, Gyarmati (Szinkó), Tóth, Andó (Pataki), Nagy A. (Csernák), Horváth (Pintér) vezetőedző: Szalkai Lajos

Városföldi SE: Kovács – Sárosi, Szántó (Seres), Horváth, Papp, Ruskó, Váczi, Tóth, Madár (Mike), Czagány, Pekker

Szalkai Lajos vezetőedző Fülöpszállási SE: – Heti két edzéssel készülünk a találkozókra. Kedden és csütörtökön vannak edzéseink. Kedden kilencen voltak, csütörtökön nyolcan. Ez változó, hogy mikor ki dolgozik. Most pont az a hét van, hogy többen dolgoznak, de általában 10-12 fő szokott lenni edzéseken. Konkréten nem készültünk a mérkőzésre. Tudtuk mire számítsunk. A Fekete Dávidra készültünk, rá meg volt a taktika. Azonban ő nem volt itt az ellenfélnél. Bíztunk a győzelemben. Azt tudtuk, hogy teljes csapattal ki tudunk állni. A találkozót uraltuk, főleg az első félidőben, az nagyon sima volt. Jól ment a játék, rúgtunk négy gólt. Teljes kerettel játszottunk. Van most több olyan játékosunk is, akik sokkal magasabb szinten fociztak ezelőtt, csak sérülés miatt ott abbahagyták. Most kezdték újra a nagypályás játékot. A Gyarmati Ferenc, aki a Fradinál volt próbajátékon és a KTE utánpótlásban volt gólkirály, és a Hegedűs Attila, aki az MTK-ban volt. Neki NBI-es mérkőzése is volt. Eleinte nem tudtak még járni sérülés miatt, azonban az elmúlt két meccsen már játszottak. Az 5-0-s vezetésünk után már kicsit elkényelmesedtünk. A kispadról mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni. Célunk a szezonban az első ötbe kerülés, de ha még jobban összeszokunk, akkor akár a dobogó is meglehet. De ez attól is függ, hogy főleg a ki-ki meccseken hogyan is szerepelünk majd. Gratulálok a csapatomnak. További sok sikert kívánok a Városföldnek!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (48 db kép)
MEGOSZTÁS