A Bács-Kiskun Vármegyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokságban szereplő Soltvadkerti TE-BS Plastic csapata a 4. fordulóban hazai környezetben lépett pályára. Az együttes a küzdelemsorozatban gyengébb játékerőt képviselő Balogh Tészta TVSE gárdáját fogadta a győzelem reményében.

A soltvadkerti fiúk jó játékot nyújtva győzték le az október 26-án lejátszott találkozó alkalmával a tiszakécskei együttest: Hegyi – Weppert 2, Marosi, Thiesz 8, Bartha, Hirsch 7, Borboly 6. Csere: Kriszt Ármin 3, Engler 1, Nyerges 1, Opauszki T. 5, patai, Kanizsai 1.

-Hirdetés-

Az első percekben még tudta tartani magát a vendég együttes, de 2-2 után a játék minden elemében felülmúlta ellenfelét a soltvadkerti gárda. A hazaiak kiválóan védekeztek és felállt fal ellen, valamint lerohanásból is több gólt szereztek, a kapuban pedig Hegyi Ádám mutatott be több bravúrt is. A találkozó gyakorlatilag az első félidőben eldőlt, amikor már 10 góllal vezettek a soltvadkertiek (19-9).

A szünet után helyenként szemre is tetszetős támadások végén szereztek újabb találatokat a hazaiak és csak az volt a kérdés, hogy milyen arányban nyerik meg a mérkőzést. A soltvadkertiek jó játékkal arattak magabiztos, megérdemelt győzelmet ilyen nagy arányban is.

Szabó Máté – Soltvadkerti TE-BS Plastic edzője:

-A keretünkben több új játékos van, így az összeszokatlanság miatt nem kezdtük jól a bajnokságot, mert három vereséggel a hátunk mögött vártuk a mai találkozót. Örülök, hogy végre megvan az első győzelmünk egy olyan találkozón, ahol már kezdte a csapat azt mutatni, amit elterveztünk játékban. Nagyon remélem, hogy ez a győzelem lendületet ad a továbbiakra, hiszen nagyon sokat dolgozunk és edzünk. A mai napon a mérkőzéstervünk az volt, hogy lendületesen, gyorsan kézilabdázzunk az első percektől kezdve és ezt szerencsére meg tudtuk valósítani, így már az első félidőben nagy gólkülönbségű előnyünk volt. Ki szeretném emelni, hogy jó volt a védekezésünk, ami egy kiváló kapusteljesítménnyel is párosult, támadásban pedig próbáltuk minél hatékonyabban kihasználni a helyzeteinket. Az alapszakasz után szeretnénk a felsőházban szerepelni, hogy a rájátszásban az érmes helyekért küzdhessünk meg.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS