A Vino Gusto Mogyorókrém Kft. egy teljes mértékben magyar cég, amely kiskőrösi székhellyel működik. A vállalkozás a kiskőrösi gyártóüzemében állít elő mogyorókrém termékeket magyar munkaerő alkalmazásával, amelyeket a hazai üzletláncok felé értékesít.
-Hirdetés-

A cég az ISO 9001:2008, az International Food Standard (IFS) és a BRC Global Standard követelményeinek megfelelő minőségirányítási, élelmiszerbiztonsági és higiéniai rendszert működtet és fejleszt. Az egyre erősödő kereskedelmi pozíciójuknak köszönhetően több rendkívül tekintélyes cégnél is lehetőségük nyílt termékeik forgalmazására, illetve sajátmárkás (PLB) mogyorókrém gyártására.

Kereskedelmük biztos pillére a több éve meglévő magyarországi és külföldi gyártói oldal. Vevőik igényeinek kielégítése, és a piaci követelményeknek való megfelelés arra ösztönzi a társaságot, hogy a mogyorókrém gyártás területén folyamatosan fejlesszék termékeik minőségét. A gyártás és a fejlesztések során kiemelt céljuk, a fogyasztók egészségének, érdekeinek és kívánságainak maximális szem előtt tartása, valamint tisztelete.

Fejlesztéseikkel megpróbálnak lépést tartani a megnövekedett piaci és vásárlói igényeiknek, amelyek között szerepel az is, hogy exportra is termeljenek majd a jövőben. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretei között kiírt „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” (GINOP Plusz-1.2.3-21) című konstrukcióból nyújtott támogatásból megvalósuló GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03207 azonosító számú „A Vino Gusto Mogyorókrém Kft. kiskőrösi telephelyének komplex fejlesztése” című projekt megvalósult elemeit sajtónyilvános eseményen mutatták be október 28-án a Kiskőrös és Soltvadkert között található (Kiskőrös, külterület 0309/10. hrsz.) telephelyen.

A Vino Gusto Mogyorókrém Kft. ügyvezetőjét, tulajdonosát, Szemere Pétert képviselő Lehoczki Norberta elmondta, hogy nagy öröm volt a számukra, amikor elnyerték a feltételesen visszatérítendő 125,25 millió forintos GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03207 pályázatot, amely nagy mértékben hozzájárult a vállalat fejlesztéséhez, valamint a működésük hatékonyságának növeléséhez. Az új gépsor beüzemelésével a cég az egyhetes mogyorókrém termelés mennyiségét most már egyetlen nap alatt képes legyártani.

A pályázat segítségével három jelentős fejlesztést tudtak megvalósítani:
-Modernizálták termékeik csomagolásának technológiáját, hogy megfeleljenek a legújabb piaci és fenntarthatósági elvárásoknak.

Ez nemcsak esztétikai és minőségi előnyökkel járt, hanem hatékonyabb logisztikai megoldásokat is eredményezett, így az új technológiának köszönhetően a jelenlegi mennyiség háromszorosát lesznek képesek előállítani az új gépsorral.

-A fenntarthatóság iránti elköteleződésük jegyében a megújuló energiaforrások felé fordultak. Napelemek telepítésével jelentősen csökkentették energiafelhasználásuk költségeit, és egy zöldebb, környezettudatosabb működés felé tettek fontos lépést.

Az új targoncákkal hatékonyabbá vált a késztermékek mozgatása, amivel nemcsak munkafolyamataikat gyorsították fel, hanem a munkatársaik biztonságát és kényelmét is növelték.

A modern, fenntarthatóbb és innovatív vállalkozás építés kiemelet szerepet kap a Vino Gusto Mogyorókrém Kft. életében és ezek a fejlesztések mind azt szolgálják, hogy hosszú távon versenyképesek maradjanak a piacon, akár a nagyobb kereskedelmi és vásárlói igényeket is kielégítve.

Kapcsolódó cikk
A Vino Gusto Mogyorókrém Kft. kiskőrösi telephelyének komplex fejlesztése
A Vino Gusto Mogyorókrém Kft. kiskőrösi telephelyének komplex fejlesztése
  A Vino Gusto Mogyorókrém Kft. több évvel ezelőtt kezdte meg gyártói és kereskedelmi tevékenységét a magyarországi láncok felé mogyorókrém termékeivel, amelyeket...

 

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS