Mindig nagy ováció kíséri a tombolahúzást, amennyiben a konferansz kihasználja a helyzet adta ziccereket. A soltvadkerti polgárőrök bálja idén is bővelkedett ilyen pillanatokban.

-Hirdetés-

Az egyik kozmetikai üzlet ötezer forintos felajánlását Binkl Zoltán nyerte. Mire kiért a díjért, már teljes volt a tapsvihar: „Erre azért még pár forintot rá kell dobnod!”, „Hol kezdenéd?”, „Kibírod röhögés nélkül?” A nyertes végül csak annyit mondott: „Ezt a nyereményt nyilván elajándékozom…”

Szóval polgárőr bál! Vadkerten egyike a legnépszerűbb bálaknak, ahol mindenki énekel és táncol az iskola zsibongójában. (Ld. még: nyári polgárőr vacsora a selymesi Sárközi tanyán!) A zenekar kitett magáért: Szamosi Lali még a közönség közé is leszállt és onnan fújta a szaxit (ezt a demokratikus elemet nyilván valami piactéri koncerten látta tavaly). Szépen szóltak a régi jó örökzöld számok, no meg a csárdások. Aztán elmúlt az éjszaka és megpitymallott, bár Sztojka Zsoltitól még reggel hatkor is kértek valami számot.

A rendezvényt megtisztelte Lehoczki Ferenc polgármester, aki együtt fogyasztotta el a néppel a Pálinkás Ízek Háza által készített vacsorát: orjaleves és sültes tálak kerültek az asztalra, plusz ki mit hozott még. Gyöngytyúk idén nem volt.

A polgárőrök készülnek a nyárra: június elején nagy megszállás várható, hiszen ekkor tartják a Vadkerti-tónál a megyei polgárőr napot. De a munkára legjobban rákészülni mulatással és pihenéssel lehet. Ez most kitűnő eredménnyel megtörtént!

Káposzta Lajos

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS