A Kecel FC több utánpótlás korosztályban is szerepeltet a megyei bajnokságban futsal csapatot. A kispályás teremlabdarúgó bajnokságokban szereplő keceli együttesek közül az U15-ös csapat nyújtotta eddig a legjobb teljesítményt.

A fiatalok a 10 csapatos bajnokság tabelláját vezetik 13 mérkőzésen szerzett 12 győzelemmel, és 1 vereséggel, 86-38-as gólaránnyal, 36 ponttal. Meg kell említeni, hogy az eddig lejátszott találkozók alapján a küzdelemsorozat legeredményesebb játékosa György Zalán Nikolasz, aki 42 találattal vezeti a góllövőlistát.

A Kecel FC U15-ös futsal csapata
Hátsó sor (balról): Sendula Attila – edző, Béleczki Dániel, Györgye Zalán Nikolasz, Sendula Norbert, Vörös Ákos, Vancsik Zsombor, Csikós Dávid.
Első sor: Bobek Gergő, Kolompár Norbert, Vida Roland, Nagy Kristóf, Jónás Noel, Horváth Gábor.
A képről hiányzik Fejes Máté.
-Hirdetés-

A keceli fiatalok legutóbb február 17-én lépetek pályára, amikor hazai környezetben 5-2-re (2-0) győzték le a Félegyházi TSI csapatát: Vancsik – Sendula, Kolompár, Györgye, Béleczki.
Csere: Nagy K., Bobek, Horváth G., Vida, Csikós, Jónás.

A mérkőzésen végig a keceliek irányították a játékot és jóval több gólhelyzetet alakítottak ki, mint az ellenfelük. A hazaiak már 4-0-ra is vezettek és magabiztos győzelmükkel megerősítették első helyüket a tabellán. A keceli csapat góljait Nagy Kristóf-2, Béleczki Dániel, Horváth Gábor és Györgye Zalán Nikolasz szerezték.

Sendula Attila, a Kecel FC edzője
Sendula Attila, a Kecel FC edzője a mérkőzés után nyilatkozott hírportálunknak:

A csapat a második szezonját tölti ebben a bajnokságban. Az első évet tanulóidőszaknak nevezném, amikor a gyermekeknek még meg kellett szokniuk a kispályás játékot és a futsal szabályokat. Most a fiúk nagyon jól teljesítenek és minden esélyünk megvan arra, hogy az utolsó pillanatig harcban legyünk a bajnoki címért. A járványhelyzet miatt a gárda, a sportcsarnokban csak februártól tudott edzeni, heti egy alkalommal, ami mellett a fiúk a Kecel FC nagypályás serdülő csapatának gyakorlásait is látogatják. Nagyon sűrű a programunk, hiszen előfordul, hogy kétnaponta vannak mérkőzéseink az oda-visszavágós rendszerben megrendezett bajnokságban.

Mivel a játékosok számára a nagypályás serdülő bajnokság március 15-én elindul, ezért addig minden hátralévő futsal mérkőzésünket lejátszuk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS