A II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Imrehegyi Tagintézménye Óvodájában táncházzal egybekötött terménybál megrendezésére került sor 2024. szeptember 27-én délután.  

Gyönyörű időnek örvendhettünk aznap, így szülő és gyermek együtt a napfényes délutánban rophatta a jobbnál jobb népzenére a táncot Juhász Eszter és Lázár Edina kiskunhalasi néptáncosok vezetésével. Ezt követően a gyermekek népi játékokkal próbálhatták ki ügyességüket, valamint kézműveskedhettek kedvük szerint és számos zsákbamacskából válogathattak nagy örömükre. Az idén is újra megrendeztük a süti-vásárunkat a rendezvény keretein belül, amelyre a szülők sütöttek finomabbnál-finomabb süteményeket őszi gyümölcsök felhasználásával.

-Hirdetés-

Arra szeretnénk a gyerekek figyelmét felhívni ezzel a rendezvénnyel, hogy hálával tartozunk mindenért, ami a körülöttünk lévő teremtett világ ajándéka. A szülők által felajánlott terményeket a bált követő vasárnapi szentmisén az intézmény lelki vezetője megáldotta, melyeket ezután a gyerekek közösen elfogyasztottak.

Az óvoda dolgozói ezúton is szeretnék hálájukat kifejezni mindenkinek, aki hozzájárult valamilyen módon a bál sikeréhez. Mindenekelőtt köszönet a néptáncoktatóknak, hogy elfogadták a meghívásunkat óvodánkba, és ezzel színvonalasabbá tették rendezvényünket. Reméljük, hogy minden kedves résztvevő jól érezte magát ezen a délutánon.  

Írta, képek: Sendula Erika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira