A Kiskőrösi KSK utánpótlás kézilabda csapatai közül az U18-as gárda az országos korosztályos bajnokság III. osztályának D csoportjában szerepel. A fiatalok jól kezdték az új bajnoki szezont, hiszen az eddig lejátszott 5 mérkőzésükből 4 alkalommal nyertek, mindössze a csurgói csapattól szenvedtek vereséget.

-Hirdetés-

A Kiskőrösi KSK gárdája legutóbb október 10-én lépett pályára, amikor hazai környezetben fogadták a Hőgyészi SC együttesét, akik ellen 37-26-ra (20-14) nyertek: Fülöp – Czeglédi 5, Harangozó 10, Gombár 8, Vári 2, Fábián 7, Bodonyi-Kovács 3. Csere: Kovács I. (k), Grausza 1, Báldi 1, Volák.

A kiskőrösi csapatból ezen a mérkőzésen két meghatározó játékos is hiányzott Grausza Ádám és Megyeri Ádám személyében, de a fiatalok jól pótolták őket és a szűkebb kerettel is nyerni tudtak.

A mérkőzés elején felváltva estek a gólok, de negyedórányi játék után rendezte védekezését a kiskőrösi együttes és pontos támadásokat vezetve már a szünetre 6 gólos előnyre tettek szert (20-14). A második félidőben már 10 percnyi játék után eldőlt a találkozó sorsa, amikor a hazaiaknak 10 gólos előnyük volt (26-16). A találkozón a két csapat között 12 találat volt a legnagyobb különbség és a második félidőben a játék minden elemében felülmúlva nyerték meg a mérkőzést a kiskőrösiek 37-26-ra. A csapat kiváló teljesítményt nyújtott védekezésben és támadásban egyaránt, a kapuban több bravúrt is bemutatott Fülöp Félix és Kovács Iván, lendületes góljai mellett jól védekezett Fábián Roland, a támadójátékban pedig Harangozó Andor, valamint Gombár Gergely.

Fábián Roland – Kiskőrösi KSK játékosa:

-Jól szerepelünk eddig a bajnokságban, mert amikor nyertünk, akkor azokat a találkozókat magabiztos játékkal hoztuk le, egyedül a csurgóiaktól kaptunk ki, amikor kicsit megilletődötten kézilabdáztunk. Mivel most két kezdőjátékosunk hiányzott így a taktika tekintetében két beállóssal játszottunk, ami szerencsére jól működött. A mérkőzés elejét kicsit fáradtan, lassabban kezdtük, de amint felpörögtünk, akkor már összeállt a védekezésünk és támadásban is eredményesebbek voltunk. Úgy gondolom, hogy a megnyugtató előnyünk birtokában lendületesen kezdtük a második félidőt, amikor 10 perc alatt eldöntöttük a mérkőzést. Eddig jól állunk a bajnokságban és az eredményeinket tekintve szerintem versenyben lehetünk az érmes helyekért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS