Egy Fiat kisteherautó és egy Skoda SUV ütközött a Tázlárt az 53-as főúttal összekötő úton, amelynek következtében a kisteherautó felborult.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A Fiat kisteherautó Tázlár felől haladt az 53-as főút irányába. Jobbról, egy földútról eléhajtott a Skoda SUV, amelynek sofőrje nem adta meg az elsőbbséget. A Fiat sofőrje próbált reagálni, de nem tudta elkerülni az ütközést, és járműve a Skoda bal hátuljának csapódott. Az ütközés következtében a kisteherautó kereke is kiszakadt, irányíthatatlanná vált és felborult. A Skoda az út túloldalára sodródott, de a benne utazók sértetlenül megúszták az esetet.

A kisteherautóban két férfi utazott, őket a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították, állapotukról egyelőre nem érkezett információ. A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. A baleset pontos körülményeit a rendőrség tovább vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS